Mi volt mielőtt Newton feltalálta a gravitációt?
Figyelt kérdés
Mármint , hogy maradtak a földön az emberek?
Mer a növényeknél azt tudom, hogy gyökérrel kapaszkodtak.
2015. szept. 4. 05:58
11/24 Silber válasza:
Tisztelt kritikus #10: a kérdés az áthelyezése előtt a "Tudományok" témakörben volt jelen. Azonban olyannyira abszurd, hogy egy moderátor hajlandó volt megváltoztatni a besorolását...
12/24 anonim válasza:
Amúgy kikerült a kérdés facebookra :p
13/24 anonim válasza:
Amikor Eratoszthenész feltalálta a gömb alakú Földet, akkor az emberek lepogyogtak az egyik oldalon a világűrbe. Ezért van az, hogy a Föld déli féltekén csak azóta élnek emberek, mióta Newton feltalálta a gravitációt.
14/24 anonim válasza:
8-as válaszolónak felpontoztam vna a válaszát de láttam hogy 69%-ban hasznos válaszokat, ad azt meg igazán nem akartam elrontani.
15/24 _-Dóri-_ válasza:
Nem feltalálta, hanem felfedezte. Gravitáció minig is volt, és mindig is lesz... ._.
17/24 Wadmalac válasza:
"Ti szerencsétlen f@$zfejek lessetek már rá a kategóriára:
Egyéb kérdések -> Humor"
Te kedves, disztingválásra képtelen, minősíthetetlen színvonalú egzotikus takarmánynövény, ha előbb jöttél volna, nem csak ismeretlenül köpködni, láttad volna, hogy a tudomány rovatból költözött át.
De gondolom ott nem is jársz sokat, a hozzászólás alapján szerencsére. :)
Én még a tudomány rovatban találtam, már ott is humorra vettem, tehát a leszólásod rám nem vonatkozott, csak bántja a szemem az ilyen reakció.
18/24 kakagawa válasza:
Ez az egész egy agyrém,na de a kommentek......istenem XD
19/24 anonim válasza:
Gratulálok, hires lettél! Kittemem a kérdést Trollfészre és már főoldalon van!
20/24 anonim válasza:
Valószínűleg pontosan ez volt a cél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!