Egy kecskének mekkora akváriumra van szüksége hogy kényelmesen tudjon úszni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 00:34
11/24 anonim válasza:
Én a pincében tartom egy 27-köbös, 70%-ig töltött medencében, a két foltos malacommal együtt már egy fél éve, eddig semmi probléma nem volt velük.
12/24 anonim válasza:
Azt hittem, a foltos malac tengeri... nem sós víz kell neki? :(
Akkor az enyémek ezért nem maradtak meg :(
13/24 anonim válasza:
Valamivel kevered a kecskét.
A kecske fiók lakó állat, én is ott tartom az enyémet, és nagyon boldogan él.
Arra vigyázz, hogy a zoknikat ne rágja meg, mert az a csemegéje.
14/24 anonim válasza:
Nem lecskebékát akartál írni véletlemül?:)
15/24 anonim válasza:
Az én kecském a Dunába szokot úszkálni:)
16/24 A kérdező kommentje:
Fiooklakóó? :O A hétszázát.. Mindent értek..
2015. aug. 20. 19:18
17/24 anonim válasza:
18/24 anonim válasza:
A kecske nem szeret úszni, ellenben szeret szaunázni és zuhanyozni. :D
19/24 anonim válasza:
4-5 méter, hosszú, 2 m széles márványmedencében el-el úszkál.De ne hagyd hozzányúlni a telefonhoz úszás után, mert az enyém is mindig telefonbetyárkodni kezd. Csakis kék fürdősót tegyél a vízbe, ha szereti, mert a pirostól belepisil a vízbe (nem tudom miért).Remélem segítettem! Ha nem tud jól úszni, akkor írasd be kecskeúszó tanfolyamra, hogy elkerüld a baleseteket.
20/24 anonim válasza:
Ez mostanában egyre gyakoribb probléma, de szerintem egy fél medence pont elég neki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__6287646..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!