Egy kecskének mekkora akváriumra van szüksége hogy kényelmesen tudjon úszni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 00:34
1/24 anonim válasza:
Teis elvagyol, menj szívj el egy cigit azt csucsu.Ilyenkor fent lenni te jó isten.
3/24 anonim válasza:
Az én kecskémnek körülbelül 10 kellett, de ha jót akarsz akkor inkább 11 méretűt vegyél! Amúgy 3n se vagyok álmos xd
4/24 anonim válasza:
"Ilyenkor fent lenni." Mi a kecskémmel hajnali 5-ig toljuk a fent létet,szóval...
5/24 anonim válasza:
4-es: jó,jó, a kecske éjszakai állat, na de MEKKORA AKVÁRIUMBAN TARTOD?
6/24 A kérdező kommentje:
Most jelenleg emberméretűben. De ez kicsi neki már. :\
2015. aug. 20. 00:52
7/24 anonim válasza:
Bocsi a másik 72%-osnak szólt, nem figyeltem, hogy ugyanúgy állunk :P
Hát igen, az emberméretű az már kicsi lesz, szegény alig bírja kinyújtóztatni mind az öt karját...
8/24 anonim válasza:
Tesó.Én csak egy kis dobozban tartom,mikor beleszívok párszor akkor jön csak elő a kecske barátom. :D
9/24 anonim válasza:
Én kádban úsztatom a kecském, nagyon jól elvan. Pont, mint Te, biztos nagyon jól ellehetsz!
10/24 anonim válasza:
Várjunk. A Kecske nem haszonállat? Mikor jutottunk oda,hogy akváriumba tesszük,mint a halat? :-D
Lemaradtam valamiről... mitörtént,míg aludtam? :-D
Aztán beviszitek a házba,és mint a kutyát gondozzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!