Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Más is találkozott már velük?...

Más is találkozott már velük? Mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hetekben fura nép vonult át lakhelyemen. Magyarok.... kb. 600 ezer magyar. hallottatok már róluk, találkozott már valaki is velük közületek? lovas nép. lovas nomádok. szüntelenül vándorolnak, talán még ők sem tudják hová. a hazájukat keresik. jurtának nevezett sátorszerű építményekben ütnek tanyát ha megpihennek. fura és...kicsit ijesztő népség, akik nem félnek semmitől. lovaikkal vonulnak csatába, bármilyen vaspáncél nélkül, íjukkal messze lőnek és pontosan, rettegik a nyilaikat... megfutamodást színlelve elnyargalnak, majd az üldözőből lesz üldözött ha visszafordulva rárontanak az ellenre. szablyáik és fokosaik élesre vannak csiszolva, akármikor megvédik magukat...kb 600 ezer kalandozó magyar...valahonnan keletről...nem sokáig időztek itt, tovább kellett menniük, még nem találták meg hol lenne igazán jó nekik. mit gondoltok lesz jövőjük, végleges otthonuk, boldogságuk? tudom mi vár előbb-utóbb az ilyen népekre...csak egy nép, de valamiért mégis nyomot hagyott bennem
2010. márc. 9. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem nézted meg kicsit túl sokszor a Magyar vándort? :)
2010. márc. 9. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Itt minden vándor nép megtelepszik?! Te biztos a legkeletibb országrészben táborozol..
2010. márc. 9. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ott táborozok.:D Szabolcsi vok. :)

L/13

2010. márc. 9. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
ezek nem az izék voltak, mondjad már mik..... a magyarok nyilai?
2010. márc. 10. 21:06
 5/6 anonim válasza:
Én is fostam tőlük...de azóta beálltam!
2010. márc. 19. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:

én is szabolcsi vagyok XD

16/f

2010. márc. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!