Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki a gonoszabb, Aizen vagy...

Ki a gonoszabb, Aizen vagy Aji Tae (Adzsite)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 10:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ezek mit jelentenek?
2010. márc. 9. 11:29
 2/17 A kérdező kommentje:

Ha nem tudod, miért válaszolsz? Két különböző képregény szereplője.

Aji Tae: [link]

Aizen: [link]

2010. márc. 9. 11:35
 3/17 anonim ***** válasza:
És ezen kívül mit kell tudni róluk?
2010. márc. 9. 11:45
 4/17 A kérdező kommentje:

Ha nem ismered egyik sztorit sem akkor miért jössz ide?

Mindketten rettenetesen gonoszak, ennyi.

2010. márc. 9. 11:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Csak szeretnék válaszolni a kérdésre, nehogy már baj legyen! Szerinted melyik a gonoszabb egyébként?
2010. márc. 9. 12:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, azért kérdezem. Aizen egy görény, de Aji Tae meg egy mocsok. Na jó, talán Aji Tae, mert ő még tetette, hogy jó.
2010. márc. 9. 13:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Na mivel én nem láttam egyiket se, és szerinted Aji Tae a gonoszabb, én megbízok a véleményedben, és szerintem is aji Tae a gonoszabb!
2010. márc. 9. 13:09
 8/17 A kérdező kommentje:

Én nem akarok senkivel sem kötekedni. Már bánom, hogy feltettem, legjobb lenne, ha ki lehetne törölni. Barom, aki mondja.

Kérdésre nem szokás kérdéssel válaszolni. bocsáss meg, hogy lelkedbe tiportam, amiért kérdésedet válaszként értelmeztem.

Tehát, adott két főgonosz, két különböző történetből. abban a naiv hitbe ringattam magam, hogy feljárnak olyanok is, akik ismerik mindkét történetet, legalábbis addig, ahol most tart. És majd jól szórakozunk, de belátom, tévedtem. Ne vessetek meg érte! Inkább szóljatok animés ismerőseiteknek, mert azok tudni fogják, mit válaszoljanak!

Ja, és még mielőtt véleményeznétek az animét, mint műfajt, rohadtul nem érdekel, akármilyen csúnyát is mondatok róla.

Elegem van, hogy bármely kérdés el tud odáig fajulni, hogy a tapír válaszadók ócsárolják a kérdezőt, kösz, ebből nem kérek.

2010. márc. 9. 13:13
 9/17 anonim ***** válasza:
Semmi bajom az animével csak nem láttam sokat =)
2010. márc. 9. 13:17
 10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, bocsi, pont bekerültél kettőnk közé, amikor martuk egymást.
2010. márc. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!