Ki a gonoszabb, Aizen vagy Aji Tae (Adzsite)?
Ha nem ismered egyik sztorit sem akkor miért jössz ide?
Mindketten rettenetesen gonoszak, ennyi.
Én nem akarok senkivel sem kötekedni. Már bánom, hogy feltettem, legjobb lenne, ha ki lehetne törölni. Barom, aki mondja.
Kérdésre nem szokás kérdéssel válaszolni. bocsáss meg, hogy lelkedbe tiportam, amiért kérdésedet válaszként értelmeztem.
Tehát, adott két főgonosz, két különböző történetből. abban a naiv hitbe ringattam magam, hogy feljárnak olyanok is, akik ismerik mindkét történetet, legalábbis addig, ahol most tart. És majd jól szórakozunk, de belátom, tévedtem. Ne vessetek meg érte! Inkább szóljatok animés ismerőseiteknek, mert azok tudni fogják, mit válaszoljanak!
Ja, és még mielőtt véleményeznétek az animét, mint műfajt, rohadtul nem érdekel, akármilyen csúnyát is mondatok róla.
Elegem van, hogy bármely kérdés el tud odáig fajulni, hogy a tapír válaszadók ócsárolják a kérdezőt, kösz, ebből nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!