Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Budapesten és környékén merre...

Budapesten és környékén merre lehet vámpírokkal találkozni?

Figyelt kérdés

Elsősorban szórakozóhelyek érdekelnének, tudományos kutatást/megfigyelést szeretnék végezni. Párom bölcsészként is ebből akarja írni a szakdogáját.

Tudom, hogy vannak és álcázzák magukat, erről több film is szól. Kérem csak az válaszoljon, aki érdemben tud segíteni és szintén hisz benne. Nem a "hülye vagy, de minimum ostoba" tipusú válaszokat várom, akár privátban is. Fontos!

egyébként nem félek tőlük.

találkoztam már velük parkokban, de gyorsan elillannak. Nem tudom miért, talán mert macskaszőrt mindig hordok magamnál?

2015. aug. 11. 01:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát, nem írtál sok konkrétumot. Én még semmi bizonyítékot nem olvastam arról, hogy valóban léteznének, de elmondhatnád, milyennek gondolod a valóságban létező vámpírokat, hogy néznek ki, milyen szokásaik vannak stb.
2015. aug. 11. 14:22
 12/16 A kérdező kommentje:
büdösek, nem fürdenek, igénytelenek és élősködnek. jogokat követelnek és csak szaporodnak. és rendkívül buták
2015. aug. 11. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát én feladom :(
2015. aug. 11. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Budán a Vámpírok útján a Vérmezőnél van egy ivó. Oda járnak, kakasszóig van nyitva.
2015. aug. 12. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Gyenge vicc volt. A féllábú tyúk jobban tetszett.
2015. aug. 26. 20:30
 16/16 A kérdező kommentje:
A 8. kerület tele van vámpírokkal. Napközben henyélnek, tv-t néznek. Este meg portyáznak..
2015. okt. 22. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!