Képzeljétek Tnap Vtam 1 Cuky Plázábahn Csőnacih Akcijó Wolt Wettem Is Két Kékcsit És Egy Pinket. Olyann Szupcsiiiihh! Sztek?
Figyelt kérdés
: D2010. márc. 8. 18:17
1/16 anonim válasza:
Esztetet elkébcsizni sem tudim. Mi lesz most? :o
2/16 anonim válasza:
Szupcsi,de mondcsi meg h mejje,mert örihari és öngyi leszek.
Én meg wettem napszencsit meg cukker fülcsit és aztán kajcsiztunk a mekiben a barinőimmel!
na puszcsi csajszi
XD
3/16 anonim válasza:
jujj de szupcsi :| :$
én holnap mek barinökkel plázácskába és vásárolgatunk a retroban zarában meg más szipcsiszupcsi bolocskákban.
jah és még beugrunk a mükörmöshöz is mert tegnap letört a körmöcskép
nah csokszi(K)
4/16 anonim válasza:
körmöcském*
hupsz elirtam :$
nah csok a pofidra :$
5/16 anonim válasza:
ez n.n.n. szupcsii mond már meg hol wetted mert nekem is kellcsizne pár jó csőnacika. és akkor nekem is nagyonszupcsi lenne és nem láttad wletlenül h szép blúzcsi akcijócsi wolt-e? mert ha igen az még szupcsibb. és a közelben wan jó körmös meg fodrász? mert jó lenne még hiperszupcsibbra csinálni az én már most is szupcsi frizcsimet
6/16 anonim válasza:
jajj elfelejcsiztem
puxikaa drágaságom szejcsizlek téged drágaságom
7/16 anonim válasza:
ajjh teh kish komiszh:$ értem ám én a pimaszságodat:) az a pinkcsi naci nagyon kircsi lehet:D vigi vagi:)cukimuki:) nyalnám a hangcsid
8/16 anonim válasza:
Jujjcsi, ezcis nagycsi szupcsi. Éncsi a múltcsikor wetcsiztem akcis tatyót, non cukker. Hello Kittykés éscsi pink.
Puszcsi láwcsi csajszik ^^
9/16 anonim válasza:
uccsókám hát hol wetted a hello kittykés pinkcsis tatyóót? hát nekem is kell olyan ird már meg mert meghalcsizok ha nem wehcsizhetek én is olyat. léccikécske nagyon puxcsillak téged
10/16 anonim válasza:
Megkérdezhetnéd tőlem,hogy hogy áll rajtad a ruhacsi,és én mondhatnám neked,hogy SZ@RCSI!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!