Használt autót szeretnék venni, de valami normálisabbat. Tudnátok segíteni?
Ezt néztem ki csak nem tudom, hogy megéri-e? Elég korrektnek tűnik, ha tudtok jobbat pls segítsetek!
Pénz már megvan.
Őszintét megvallva kicsit soknak tűnik a km. De szervizkönyve van, ezért lehet, hogy nem visszatekert a km óra. A képen látható, hogy 1 mm és 10 mikron illesztési hiba van jobb oldalt az elején, tehát a bal eleje össze volt törve. Az ülések gyanúsak, hogy nem tökéletes, makulátlan gyűrődés mentesek, ezekben már valaki ült, és bele is fingott legalább egyszer. Csak dízelben lenne jó, mert akkor 5 literből mindig kijönne gázpedál állástól függetlenül. Az ár kicsit magas. De csak egy kicsit. Már 1 éves, ilyen öreg autóért én maximum 500 ezret adnék.
Remélem sikerült kifigurázni a szokásos tanácsokat. Ha kimaradt valami, szóljatok.
Amúgy, hihetetlen összeg, kimondani is sok, másfél milliárd. Még akkor is nagy összeg, ha valaki történetesen (lottó)milliárdos.
Most nem azért de.....hogy néz má ki az eleje ? Mi aza boltív alaku rács talán valami pap tervezte ? Undorito fizetnék érte hogy lehányhassam...A hátuja nemrossz, de tul olcso, járj utána hogy nem-e otthon a sufni műhelyben lett TUNINGOLGATVA (füstcsavar nagyobb turbó szelep polirozás )
És igen tényleg látni is hogy az ülés melyik részén keresztül fingta tele az anyós. Vegyél TDI-t valamivel kevesebb a szervizben a motorcsere, de ennek is járj utána
Köszönöm a hasznos válaszokat! Azt hiszem nem ezt a típust fogom választani az általatok említett okok miatt is.
Ismerősöm most adja el a Ford Ka kocsiját szerintem azt veszem. Egy kis tuninggal le is nyomja majd a Veyront meg egy kicsit olcsóbb is azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!