Újabb reptilián észlelés, kezdődik az invázió?
Érdemes elolvasni ezt a cikket:
nézzétek meg az angol linkeket is!!!
ezt amerikában látták de ezek szerint korábban kezdődne az invázió? tudom h többen már irták h csak 2016ban jön a flotta a nullsikból vagy miből de itt a bizonyiték h korábban megtörtént. vagy ez csak valami felderitö?
Mi ez a C2-es felderítő? én úgy tudtam h vannak a ciakar reptiliánok meg a draconis reptiliánok és a reptiliánok szövetségben vannak a plejádokkal meg az annukikikkal.
meg azt is tom h a Draconis bolygórol jöttek meg a Nibiru volt az egyik legnagyobb csatahajójuk. elég sok mindent tudok beleástam megamat a témába.
A Deimosegy bolygó? erről még nem hallottam!
Szentséges isten nagy bajban vagyunk!!!! írni fogok a Szenhelyi Áprádnak múltkor itt valakitől megkaptam az email címét!
"A Deimosegy bolygó? erről még nem hallottam! "
Nem. A Deimos egy hold. A Mars körül.
A C1-es és C2-es felderítőket denebi és fomalhauti technológiával genetikaiag készítik elő a feladatra. A C1-es a denebiekkel vetekedő alakváltó képességekkel rendelkezik, a C2-eseknek erre nincs szükségük! A C1-esek beépülnek, információkat szereznek, átveszik a hatalmat, előkészítik a terepet. A C2-esek közvetlenül az invázió előtt érkeznek. A legbrutálisabb erőszakos cselekményektől sem riadnak vissza, ezen a szinten minden mindegy, hiszen a megszálló flotta már elindult, az invázió mindjárt megkezdődik!!
A Deimos a Mars holdja, annunaki fenntartású, innen irányítják a földi zavarkeltésre, bomlasztásra irányuló cselekményeket, HAARP, chemtrail, EU, svájcifrankhitel stb., ill. egy hatalmas plejádi technikájú ionplazmaerőmű van itt, ami részben a nullsík fenntartásához, részben a Draconis felé időlegesen megnyitott féregjárat a Szíriusz irányába történő leágazásához biztosít energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!