Esztikusok mit szóltok ahhoz, hogy az UFÓK már a CIA, KGB, FBA-ban is beleették magukat?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nem rég már a rendőrségnél is ott vannak és a bevándorlok többsége nagyrésze földönkívüli.2015. aug. 4. 14:02
11/20 anonim válasza:
Ne a szkeptikusoktól félj, hanem a szeptikus sokktól.
12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mik azok a szkeptikusok. Még helyesen se tudjátok leírni az esztikus szót javaslom olvasátok el a szótártat. Nagy öregek és beszélni se tudtok.
2015. aug. 4. 15:13
13/20 anonim válasza:
Nem vagyok nagy, átlagos a testmagasságom.
14/20 anonim válasza:
Kérdező teljesen egyetértek veled. Ezek az esztikusok macskák ilyenek. De a saját nevemben kikérem magamnak az öregezést. Nemrég ketten nagykarú, hosszú karom van. :D
15/20 anonim válasza:
Hát valóban nen tudom mi az az "esztikus",így megnézem a SZÓTÀRTBAN.
16/20 anonim válasza:
Ez tényleg így van.
Ők az igazi embercsempészek.
A szép kis zűrhajójukkal átcsempészik az embereket a kerítés fölött. :D:D:D
17/20 anonim válasza:
"kérlek, maradj csendben?"
Nem, nem marad csendben.
18/20 anonim válasza:
"Joker 2.0"
Te véletlenül nem a jigsó vagy? Az ezó rovat sokkal nyugisabb volt nélküled. Bár már vagy fél éve nem látogattam meg.
19/20 anonim válasza:
#18 Lehet, hogy előző életemben az voltam. Eddig nem csináltam semmi rosszat, most minek ez az előítélet? :D
20/20 anonim válasza:
Szeretnéd, ha ismét ezotéria gyilkos lennék? Egyébként egy társatokat az előbb tettem el láb alól. Á, azért megnézném hogy eszi a méreg. Kellett neki velem packázni. Pedig éppen kezdtem megváltozni. Erre jön ez az amatőr. :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!