Esztikusok mit szóltok ahhoz, hogy az UFÓK már a CIA, KGB, FBA-ban is beleették magukat?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nem rég már a rendőrségnél is ott vannak és a bevándorlok többsége nagyrésze földönkívüli.2015. aug. 4. 14:02
1/20 anonim válasza:
Ki a rosseb terjeszti ezeket a marhaságokat?!
2/20 A kérdező kommentje:
A bátyám mondta.
2015. aug. 4. 14:07
3/20 anonim válasza:
Esztétikusok alatt a fodrászokat vagy a divattervezőket érted?
4/20 anonim válasza:
Esztikus = Eszter, kérlek, maradj csendben?
5/20 anonim válasza:
Kérdező, hány éves vagy, hogy ilyeneket elhiszel?
6/20 A kérdező kommentje:
az esztikusok azok, akik semmiben nem hisznek. mindent letagadnak. Elhiszem, amit a bátyám mond,mert nem vok esztikus.Nem árulom el hány éves vagyok.
2015. aug. 4. 14:17
7/20 A kérdező kommentje:
egyébként ne szóljatok hozzám már, mert ti mindent letagatok.
2015. aug. 4. 14:21
9/20 anonim válasza:
Ja, hogy te a szkeptikusokra gondolsz! De ettől még én mostantól esztikus leszek :D Ha lánynak születtem volna akkor amúgy is Eszti lennék XD
Amúgy van benne igazság. Leginkább a poloskoidokról mondható el, hogy beették magukat ezen szervezetekbe, hisz ők gyakran fogyasztanak humánokat ittlétük alatt.
Földönkívüli bevándorlók is vannak, de ők nem a határon jönnek át, hanem az éjszaka leple alatt szállnak le csészealjaikkal. Őket csak akkor ismerheted fel, ha nyitva a haramdik és negyedik szemed!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!