Találunk ki vicceket?
Figyelt kérdés
A pepsi coláról.2010. márc. 6. 17:48
21/28 anonim válasza:
Ez az kedves utóbbi válaszoló! Vicceket gyártunk: A COCACOLA A VILÁG LEGJOBB ITALA!
(sajnos másra nemigen jó)
22/28 A kérdező kommentje:
A colákon végzett kísérletek eredményeinek nagyrésze nem számított nagy eredménynek.A pepsin végzett kísérletek eredménye annál inkább hozott jó eredményt!Hova lenne a világ pepsi nélkül?
2010. márc. 8. 19:43
23/28 anonim válasza:
Én már annyira unom a Pepsit, hogy már Coca-cola fan lettem... :D
Nekem mindkettő ízlik, nincs olyan, hogy most fúúúj, búza Pepsisek, vagy búza Colások :)
Gondolom, ha nincs más csak víz, megiszod a Cocát, vagy a Pepsit, amelyiket cikized... :/
24/28 anonim válasza:
Egyszer halottam, egy professzorról aki Pepsis üvegbe próbált Cocacola-t önteni.. nem sikerült neki
25/28 anonim válasza:
A COCA COLA A VILÁG LEGJOBB ITALA!
ezer éves poén:S
26/28 anonim válasza:
Egyszer találkoztam olyannal, aki több év Pepsi fogyasztás után, megkóstolta a Coca-cola-t... Azóta sem láttam az illetőt...
27/28 A kérdező kommentje:
xD
2010. márc. 9. 18:10
28/28 anonim válasza:
Isten 7 nap alatt teremtette a Földet.
Chuck Norris teremtette Istent, majd ráhúzott egy 2 és fél literes Coca-Colara a Pepsit meg megitatta egy hallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!