Tudtok becsapós szivatós vicceket?
Mivel lehet elgondolkoztatni egy b_zit?
- 1 kg kenyérrel.
(Ezen kb. 4 évig gondolkoztam.)
Ráteszed a kezed a vállára, aztán: "Tudod, mi a különbség a b*zik és a normálisak közt?"
"Nem"
"A b*zik haggyák, hogy a vállukra tedd a kezed."
A szüleid tudják, hogy bu zi vagy?
:D
Kergetnek. Bemész egy zsák utcába, a végén egy ajtó a következő felirattal: B*ziknak bemenni tilos!
Bemész???
ez egy kicsit hosszú de sztem eléggé szivatós XD (bár szerintem eléggé ismert... :))
szóval... elmegy a b*zi a homoszexuális kivizsgálásra, és ezt mondják neki : feldugunk önnek 3 tárgyat a s*ggébe ha kitalálja mind a 3aat akkor ön tényleg meleg...
feldugnak neki egy kaktuszt... a férfi kitalálja... feldugnak neki egy sörösüveget... azt is kitalálja...
majd végül feldugnak neki egy olyan fekete izét ami gumiból van és a rendőröknek is van ilyenjük...
(itt erősen gondolkozó fejet kell vágni és várni a választ) és remélhetőleg ezt mondják:
GUMIBOT!!
és erre rávághatod: B*zi vagy, átmentél a teszten!! :D (én nagyot röhögtem amikor elolvastam másnap bevetettem nagyon megszivattam szegény osztálytársamat :D XD )
-Azt a viccet ismered amiben a nagyothalló és a b*zi beszélget?
-Nem...
-Tessék?
-NEM...
-Tessék????? :P:P:P
Én már milliószor használtam és még mindig imádoom :$ xD
Ért már f*sz a fogadhoz ?
Nem!
Akkor jól sz*psz :D !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!