Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi az a káni kula?

Mi az a káni kula?

Figyelt kérdés
Ez valamilyen káromkodás lenne?

2015. júl. 24. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egy ilyen eszement, még a "humor" rubrikában is gyengének felfogható kérdésre ennyi érdekes és értékes válasz!

Gratula, kedves hozzászólók! Örülök, hogy vannak még ezen az oldalon olyanok, akik ténylegesen azért írnak, mert van MONDANIVALÓJUK.

Miután a kérdező hallgat, mint az a bizonyos "dolog" a fűben, helyette én köszönöm! :)

2015. júl. 25. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Mondanivalónk az tényleg van, Juli; kérdés, hogy tényleg értelmes-e. Itt láthatóan nem annyira, félreértés félreértés hátán, de most nincs kedvem részletezni. :P

A kérdező meg még lehet hogy felbukkan, néha szoktak több hónap után is. Tessék, egy kis olvasnivaló:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

(Hogy éljek az általad csodálatosnak/varázslatosnak/vagy minek tartott képességemmel, miszerint emlékszem egy rakás régi kérdésre. :D Ami még hagyján, de elő is tudom szedni őket. :D Az ilyen trollkérdések meg amúgy is tökéletesek a szétoffolásra. :P )

2015. júl. 25. 08:26
 13/17 anonim ***** válasza:
#10-es, mondjuk az igaz, hogy az tényleg elképzelhető, hogy keleten, amikor hajnalodik, július 19-én (ennek a dátumnak utána néztem) már látható a nap a Szíriusszal együtt. Szóval igazad van. Én a korábbi válaszomban arra gondoltam, hogy éjszaka (pl. este 10 és éjjel 2 között) biztosan nem látható az égbolton a Szíriusz az egész északi féltekén, de hajnalban már lehetséges, hogy felbukkan.
2015. júl. 25. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor mostmár, azt hiszem, minden részlet a helyére került és a kérdésre kíváncsiak, ha nehezen is, de kibogozhatják a kánikula szó eredet mondáját :)
2015. júl. 25. 14:07
 15/17 A kérdező kommentje:
nem értem...
2015. júl. 26. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem?

Akkor menj át a "humor" témába, vagy egyszerűen kérdezd meg a szüleidet!

Második elemista osztálytársaid is biztos választ adnak majd...

2015. júl. 26. 12:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyébként látom, hogy a modiknak volt annyi eszük, hogy tényleg áttették a humor rubrikába.

De még itt sem szellemes!

2015. júl. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!