Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lányok? Mi a rák jó az alkonya...

Lányok? Mi a rák jó az alkonyatban, vazz?

Figyelt kérdés
Szánalom!!! ->Harakiri<-
2010. márc. 4. 18:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
67%
kit érdekel...
2010. márc. 13. 13:28
 32/43 anonim ***** válasza:
16%
Barátnőmneknek is tetszett éppen ujjaztam (kettőspont pé)
2010. márc. 18. 17:38
 33/43 anonim ***** válasza:
51%
miez a proliság, hogy egy sz.r meg utálom és a következő sorban ott van hogy ja amúgy nem láttam/olvastam .. értelem xD szerintem is fel lett kicsit fújva, de nem hiszem hogy jobban mint egy harry potter annó .. valószínű azért rajonganak annyira érte a lányok/ néhány esetben idősebb nők, mert kellő tisztelettel bánik a lánnyal .. olyan alak van megformázva, ami tökéletességet sugall, ld. 5-7 éveseknél a helyes szőkeherceg.. ennyi a nyitja..
2010. márc. 23. 14:51
 34/43 anonim ***** válasza:
51%

Már bocsi, de aki nem látta a filmet és nem olvasta a könyvet, az nem tudja, hogy pontosan mi történik benne. Akkor miért utálja? Ez kicsit érdekes.

Én nem vagyok fanatikus, mert ennél sokkal, de sokkal jobb könyvek vannak. De azért annyira nem rossz. A lányok csípik a romantikát és a misztikát, és ez a kettő együtt megfogta őket. Engem is valamennyire. De az, hogy valaki csak azért szereti, mert Edward jóképű, az szánalom.

2010. márc. 23. 15:02
 35/43 anonim ***** válasza:
77%
Semmi! Én utálom, pedig lány vagyok. 15/L
2010. márc. 23. 15:13
 36/43 anonim ***** válasza:
39%
Igazábol fogalmam sincs hogy mi jó ebben az egészben. De imádom(L). Igazábol mert tetszik Jacob karaktere és az is aki eljátsza. Meg hát a lányoknak ez jön be.
2010. márc. 23. 15:26
 37/43 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, én még nem találtam benne semmit, ami megfogott volna. Nem tetszik benne a csaj alakítása, a fiú meg idegesítő. A regények nem kötöttek le, pedig szeretek olvasni. Ez nem az én világom, ennyi.

Egyébként meg mindig van AF (Aktuell favorit).

Gyűrük Uránál hányan beleestek már a gnóm Frodóba vagy piszkafa Legolasba? Na ugye...

2010. márc. 23. 15:48
 38/43 anonim ***** válasza:
51%

örülök,ha egyetértünk :D

énse szeretem a twilightot,főleg Robert Pattinsont

olyan ronda,nemértem minek mutogatják a csúf pofáját mindenütt :S

a sok kis k*rva meg összeszarja magét h jajj ilyen "cuki" olyan "cuki"

loool

2010. márc. 23. 16:54
 39/43 anonim ***** válasza:
51%

én sztem nem néztem volna meg ha a bnöm nem nyuzott volna h dejo film megkell nézned *-*

és hát nem rossz egy film de énse vagyok nagy rajongo.. megnéztem azt készxD nem a kedvencem nemis utálom de sztem megnézhetö és jo film:D bár eggyik pasi se teccik benne ... xD pf a második részét se néztem volna meg csak egy másik bnöm rajongo és hát el kellett mennem vele megnézni.. xD mire jok a bnök:)

de sztem eggyesek csak azér vannak ugy oda ére mert h ugymond divat film vagymi xd meg h jajj de cuki a csávo bennee hát fuj:S:D

na mind1 xd

14.5L

2010. márc. 23. 18:30
 40/43 anonim ***** válasza:
37%
Olvasd el és megtudod *-*
2010. márc. 23. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!