Lányok? Mi a rák jó az alkonyatban, vazz?
Már bocsi, de aki nem látta a filmet és nem olvasta a könyvet, az nem tudja, hogy pontosan mi történik benne. Akkor miért utálja? Ez kicsit érdekes.
Én nem vagyok fanatikus, mert ennél sokkal, de sokkal jobb könyvek vannak. De azért annyira nem rossz. A lányok csípik a romantikát és a misztikát, és ez a kettő együtt megfogta őket. Engem is valamennyire. De az, hogy valaki csak azért szereti, mert Edward jóképű, az szánalom.
Nem tudom, én még nem találtam benne semmit, ami megfogott volna. Nem tetszik benne a csaj alakítása, a fiú meg idegesítő. A regények nem kötöttek le, pedig szeretek olvasni. Ez nem az én világom, ennyi.
Egyébként meg mindig van AF (Aktuell favorit).
Gyűrük Uránál hányan beleestek már a gnóm Frodóba vagy piszkafa Legolasba? Na ugye...
örülök,ha egyetértünk :D
énse szeretem a twilightot,főleg Robert Pattinsont
olyan ronda,nemértem minek mutogatják a csúf pofáját mindenütt :S
a sok kis k*rva meg összeszarja magét h jajj ilyen "cuki" olyan "cuki"
loool
én sztem nem néztem volna meg ha a bnöm nem nyuzott volna h dejo film megkell nézned *-*
és hát nem rossz egy film de énse vagyok nagy rajongo.. megnéztem azt készxD nem a kedvencem nemis utálom de sztem megnézhetö és jo film:D bár eggyik pasi se teccik benne ... xD pf a második részét se néztem volna meg csak egy másik bnöm rajongo és hát el kellett mennem vele megnézni.. xD mire jok a bnök:)
de sztem eggyesek csak azér vannak ugy oda ére mert h ugymond divat film vagymi xd meg h jajj de cuki a csávo bennee hát fuj:S:D
na mind1 xd
14.5L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!