Lányok? Mi a rák jó az alkonyatban, vazz?
egyfolytába azt nézem/olvasom
éspl azértmert se jake se edwárd nem olyan bunkó mint te(L)xD
Talán azért, mert Jake és Edward nem igazi. De persze ti ezt soha nem fogjátok megérteni, hogy a hús-vér pasi nem ilyen, nem fog repülni, kétszázzal autót vezetni, nem fog csillogni a bőre, és soha, de soha nem fog összeakadni egy olyan béna, szerencsétlen csajjal, mint a Bella. Ilyen szánalomra méltó főhőssel még életemben nem találkoztam, asszem nem is fogok egy darabig.
És tipikus ez a hozzáállás is: ha nem szereted a Twilightot, gyökér vagy. Az igazság az, hogy ez a könyv már azelőtt sikeres volt, hogy megírták volna. Edward karaktere miatt várható volt, hogy rácuppannak a tinilányok, úgyhogy kapott egy csomó reklámot, meg egy jóképű (?) színészt. Ennyi kell a sikerhez. Nem is kellett hozzá jól megírni a könyveket, elég volt összecsapni, egy tökéletes vámpír pasi majd megoldja a gondokat. Az írónő rengeteget ismétli magát, a párbeszédek együgyűek, céltalanok, és alig történik valami abban a vastag könyvben. Én elajándékoztam az én példányomat.
Ettől függetlenül, kérdező, bunkó vagy!
rohadtul utálom.nem láttam és soha a büdös életben nem tervezem megnézni......
már a csapból is ez folyik,pedig nem nagy durranás!Pfhujjj
15/L
Aki nem látta minek válaszol?
Még lesz egy két rész,nagyon jó,olvassátok el.
Mindet olvastam.SUPER
Vagy nézzétek meg:),de olvasni jobb!!!!!!!!!
LÁNY VAGYOK.
És engem nem érdekel az alkonyat, pedig régen csak " alkonyat rajongók" vettek körül.. (:
szimplán nem vagyok az a romantikus típus :)
van aki így, van aki úgy.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!