Földönkívüli vagyok mit csináljak?
Figyelt kérdés
sehogy se tudok hazajutni akárhogyan is próbálkoztam, de nem jött össze. a húszas évek óta vagyok itt, valamilyen oknál fogva egy emberi testben született újjá a tudatom és már kétségbe vagyok esve, mert nagyon hiányzik az én hazám.2015. júl. 3. 11:48
2/9 anonim válasza:
Nekem eddig csak az elmegyógyintézetben sikerült levitálnom. Szerintem ott tudnak segíteni, egyébként is sok a titkos kísérlet.
3/9 anonim válasza:
Van nálad törölköző? :-)
Én is UFO vagyok, de mivel 580.000.333.111 évig élek, megvárom amíg nagyon öreg lesz ez a test és ráérek akkor hazamenni.
5/9 anonim válasza:
Nézd át az oldalon az összes kérdést és már mehetsz is!
6/9 anonim válasza:
Stoppolj! (mint A galaxis utikalauz stopposoknakban)
7/9 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem! És ha el is küldöd nekem, akkor hazajuttatlak a lumbulábi haverjaim segítségével.
8/9 anonim válasza:
Fogadj örökbe egy ázsiai hermafrodita transzfesztita szamuráj harcos budokájozót.
9/9 anonim válasza:
szopkija' picsháját' annaka' Fráncikurv.á.nak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!