Szeretnétek egy jót vitatkozni velem?
Akármiről, bármilyen téma szóba jöhet, a lényeg, hogy vitatkozzunk valamin. Lehet tudományos, történelmi, állatokkal kapcsolatos, szóval akármi, a lényeg, hogy minél többen vitatkozzanak egymással, illetve velem.
Pl. itt egy téma:
A kukorica káros az egészségre, és betegséget terjeszt.
(akinek nem tetszik a téma, az felhozhat mást is)
Tessék megcáfolni, vitassuk meg a témát.
És miután megvitattuk, valami más témát vetünk fel, és azt vitatjuk meg. A humorba azért raktam, mert humoros témát is fel lehet hozni, illetve el lehet hülyülni a válaszadást is, a lényeg, hogy jól szórakozzunk, és vitatkozzunk egyet valamin.
"Meg a banánnál vigyáznin kell, hogy ne nézz a másik szemébe ha eszed."
Miért? Amúgy ilyenkor előnyben vannak azok, akik soha nem néznek a másik szemébe, vagy akiknek szemfóbiájuk van?
Én szeretem a főttkukoricát sóval, abba ugye vannak ásvágyi anyagok, de nem szabad belőle sokat enni. A banánt is szeretem. A sárgarépát szeretem a legjobban, ami mindkettőnél jobb, mert A vitamint tartalmaz, amit a szervezet béta karotinná alakít át, de csak annyit ami neki szükséges. Ha viszont B vitamint vinnénk be a szervezetbe, lehet túl sok lenne. Ennek örömére eszek egy répát.
Tudtátok hogy az NBA valaha volt legalacsonyabb játékosa mindössze 160 cm volt? Félpályáról csont nélkül bedobda, de csak egy évet játszott. Még nálam is alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!