Szeretnétek egy jót vitatkozni velem?
Akármiről, bármilyen téma szóba jöhet, a lényeg, hogy vitatkozzunk valamin. Lehet tudományos, történelmi, állatokkal kapcsolatos, szóval akármi, a lényeg, hogy minél többen vitatkozzanak egymással, illetve velem.
Pl. itt egy téma:
A kukorica káros az egészségre, és betegséget terjeszt.
(akinek nem tetszik a téma, az felhozhat mást is)
Tessék megcáfolni, vitassuk meg a témát.
És miután megvitattuk, valami más témát vetünk fel, és azt vitatjuk meg. A humorba azért raktam, mert humoros témát is fel lehet hozni, illetve el lehet hülyülni a válaszadást is, a lényeg, hogy jól szórakozzunk, és vitatkozzunk egyet valamin.
#1. Először is azért kell az én témámmal nyitni, mert én tettem fel a kérdést, én vagyok a kérdező, de írtam, hogy ha van más témád, akkor nyugodtan azt is felhozhatod, azt is megvitathatjuk, csak lehetőleg olyan legyen, amiben nem mindenki ért egyet.
Ja és professzorok kutatásai alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kukorica nem egészséges, mert B1, B2, B3, B5 és H vitaminokat von el a szervezettől. Nem állítom, hogy nem tartalmaz más vitaminokat, de a lényeg, hogy bizonyos vitaminokat elvon, és ezért káros.
Vitassuk meg, hogy miért nem akarok vitatkozni veled!
.
Mert!
Vita lezárva.
Ne vitassunk meg semmit.
Úgyis csak azt akarod hogy neked legyen igazad,úgy hogy felesleges.:-D
Ja és én annak ellenére is szeretem és fogyasztok kukoricát,hogy sok vitamint elvon a szervezettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!