Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintem, idegen vagyok mit...

Szerintem, idegen vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy elvigyenek a tudósok, és örökre bezárjanak, hogy tudjanak rajtam kísérletezni! Nem akar, hogy a szüleim és a rokonaim barátaim megtudják mert tuti kidagadnának mindenhonnan! Mi tévő legyek ti mit tennétek a helyembe? Próbáljak kapcsolatot teremteni a fajtársaimmal és költözzek el a bolygóról?
2015. máj. 30. 18:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húsféléket, tojás és mozogj sokat. Kerüld a cukros és zsíros ételeket.

Sok sikert!

2015. máj. 30. 18:41
 12/30 anonim ***** válasza:
66%

Én is voltam már idegen egy új közegben. A legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod magad és tovább lépsz az ismerkedés második fázisán, akkor már ismerős leszel nem pedig idegen!

A következőket kell tenni: bemutatkozol, hogy "szia Kata vagyok van még egy Pepsi-d?" a további beszélgetés már csak rajtad múlik, de igazából csak a kezedet nehéz.

http://www.youtube.com/watch?v=43vvV7ecOTM

2015. máj. 30. 18:41
 13/30 anonim ***** válasza:

Honnan fogadtak örökbe?

Ha tényleg idegen vagy, anyád csak tudná, hogy szült-e vagy sem!

Ha nem kórház-kapui inkubátor-gyerek vagy, sok-sok munkáddal visszakeresheted valódi szüleid.

Kicsi a valószinüsége, hogy a tudósok elvisznek, sőt mióta az OPNI-t bezárták, az orvosok sem.

Keress egy jó pszichiátert!

2015. máj. 30. 18:43
 14/30 A kérdező kommentje:
Volt már pld arra is példa, hogy elraboltak egy üres szobában keltem föl, ahol nagy nagy fény volt. Először nm tudtam mi az aztán jöttek 3-4 ilyen védőruhás körülbelül 250-270cms idegenek ebből gondolom hogy ők azok voltak és elkezdtek vizsgálni de le voltam szíjjazva mozogni sem tudtam a fejemre valami agyhullámokat vizsgáló készüléket kötöttek vagy mit nem tudom mi volt. És utána képszakadás otthon ébredtem ruha és minden nélkül!
2015. máj. 30. 18:51
 15/30 anonim ***** válasza:
Valószínűleg anyukádnak viszonya volt egy űrbélivel, így gondolom te félvér vagy. Apukád fajtársai azt hiszik, hogy hozzájuk tartozol. Azt tanácsolom, próbáld meg minél hamarabb kideríteni anyukádtól apukád kilétét.
2015. máj. 30. 19:06
 16/30 anonim ***** válasza:
Félvér herceg a marsról
2015. máj. 30. 19:09
 17/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy akkor tényleg félig idegen vagyok? Édesapám 3 éves koromban elhunyt sajnos édes anyám nem akar mesélni édesapámról!
2015. máj. 30. 19:12
 18/30 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok ember, hanem időlord, de senkinek sem tűnik fel..
2015. máj. 30. 19:16
 19/30 anonim ***** válasza:
Ez amúgy nem is vicces. :D
2015. máj. 30. 19:25
 20/30 anonim ***** válasza:
szerezz egy idegenvezetőt, vele majd elboldogulsz és nem kell a tudósok miatt aggódnod többé
2015. máj. 30. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!