Mi van jelenleg az ojjektummal? Hogy haladik az építkezés? Sikerült kivonni a vízbűl a zokszigént? Szalacsi megvan még? Haverok még Árpival?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:10
1/7 anonim válasza:
Szalacsi elmegyógyintézetben van. Árpi abbahagyta az építkezést és kérem kapcsolja ki.
2/7 Funktasztikus válasza:
én tegnap láttam az ojjektumot azaz csak árpi házát öcsém benéztem az udvarra... ne is beszéljünk mi volt ottXD
3/7 anonim válasza:
Hát ez a kocsordi tanács részirűl mekkapta a zengedélyt...
5/7 anonim válasza:
mindet megkapot aaa. 300 ezer vagy 30 ezer vagy nem tudom...
6/7 anonim válasza:
Az ojjektum jól látszik a street view-en is a vasútállomással szemben. nincs még befejezve.
7/7 tankjr válasza:
komolyra fordítva szót szaalcsi rokkant nyugdíjas és most 57 vagy 58 éves és mnidt megkapott erre a zojjektumra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!