Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Akkor nem élnek ma dinoszaurus...

Akkor nem élnek ma dinoszauruszok?

Figyelt kérdés

Facebookon írogattam a kedvenc bloggeremnek, aki nemhogy nem válaszolt a legnagyobb rajongójának, de aztán írt egy nagyon hosszú szöveget.

"Szerintem eléggé beszűkölt és gyerekes arra várni, hogy a vadonban még élnek nem-madár dinoszauruszok. Főleg azt amit csinálsz, hogy mindent próbálsz ennek a teóriának alárendelni, közben az állat valódi mibenléte sokkal fantasztikusabb lehet."

Én visszaírtam neki, hogy azért csalódtam benne, hogy eladta magát a tudósoknak. Komolyan mostanában nem ir élő dinoszauruszokról, hanem hülye újonnan felfedezett gyikokról és rovarokról, amik nem annyira érdekese.

Meg ha kriptidekről ir végig olyan szkeptikusan. Elvesztettem egy példaképet.:(

És le is tiltott.

2015. máj. 29. 07:27
1 2
 11/14 Vree ***** válasza:
Hogyne léteznének, engem általánosban tanított is egy.
2015. máj. 30. 11:01
 12/14 Bogi214 válasza:
Az osztálytársam szerint:,,50 50% vagy szembejön veled egy dínó az utcán vagy nem"😆😆😆
2015. máj. 30. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Van a cigánysoron egy-két raptorfejű cigány hogyha ez megnyugtat.
2015. máj. 30. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Visszamentem az időgépemmel, hoztam egyet neked, hova vigyem?
2015. máj. 31. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!