Akkor nem élnek ma dinoszauruszok?
Facebookon írogattam a kedvenc bloggeremnek, aki nemhogy nem válaszolt a legnagyobb rajongójának, de aztán írt egy nagyon hosszú szöveget.
"Szerintem eléggé beszűkölt és gyerekes arra várni, hogy a vadonban még élnek nem-madár dinoszauruszok. Főleg azt amit csinálsz, hogy mindent próbálsz ennek a teóriának alárendelni, közben az állat valódi mibenléte sokkal fantasztikusabb lehet."
Én visszaírtam neki, hogy azért csalódtam benne, hogy eladta magát a tudósoknak. Komolyan mostanában nem ir élő dinoszauruszokról, hanem hülye újonnan felfedezett gyikokról és rovarokról, amik nem annyira érdekese.
Meg ha kriptidekről ir végig olyan szkeptikusan. Elvesztettem egy példaképet.:(
És le is tiltott.
1. az általad kedvelt és fantáziádban életben tartott dinók utódjait csak a madarakban ,meg esetleg a hidasgyíkban, a komodói varánuszban stb. keresd. A nagy testű dinók már csak azért sem élhették túl az utóbbi pár millió évet, mert a levegő oxigénszintje drasztikusan lecsökkent, ma egy t.rex percek alatt szánalmasan megfulladna (már csak ezért is sántít a Jurassic park). A hüllők anyagcseréje ilyen oxigénszinten nagy testmérettel nem tesz lehetővé olyan mozgékonyságot, hogy az emlősökkel versenyezzenek. Legalábbis átalakulás nélkül. Az meg megtörtént. Krokodilok, varánuszok, teknősök megmaradtak hüllőnek, a melegvérűre váltott utódok meg ott kotkodácsolnak a tyúkudvarban.
Nem kizárt, hogy még vannak nagy testű, egyelőre ismeretlen, nagyon ritka állatok mondjuk az óceánokban, de ha van is, akkor az valami más faj lesz, nem plesiosaurus vagy egyéb "hagyományos" dinoszaurusz.
Álmodozhatsz, de attól még ez tény.
És akármennyire csalódtál a bloggeredben, ő csak megpróbált ráébreszteni a valóságra. Az, hogy ilyen stílusban tette, az meg gondolom a fanatikus nyaggatásod eredménye.
"Én visszaírtam neki, hogy azért csalódtam benne, hogy eladta magát a tudósoknak."
Kérdező, ezen besírtam..
Igazad lehet, könnyen előfordulhat, hogy holnmi bloggerek sokkal pontosabb és naprakészebb infoformációkkal rendelkeznek, mint azok a tudósok, akik akár fél életüket rászánják eggyetlen csont alapos kielemzésére és közösséget alkotva elismert szaklapokban publikálják eredményeiket..
Bizonyára ezeknek a tuĐósoknak minden érdeke, hogy eltitkolják az igazságot az átlagemberek elől, mert ez nekik valamiért jó..
Ha tényleg így gondolod, ajánlom még az alábbi témaköröket is: Gyíkemberek titkos közössége, Háttérhatalmak, Chemtrail és még találsz néhányat, nem lesz unalmas életed..
De léteznek! Én biztosra tudom. De ez titok.
A gyíkemberek kedvenc háziálatja és Chemtrailt eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!