Ha tőle tanulnám a harcművészetet az lenne olyan hatékony, mint a box és birkózás kombináció? (önvédelemre kellene)
Sziasztok!
Itt tart a környékemen edzéseket harcművészet címszó alatt, egy mester aki nagyon híres, több bajnokságot is nyert már, és élesben is használta számos alkalommal a tudását. Vagy lenne lenne még lehetőségem kereszt edzésre box-ra és birkózásra. Csak időben mind a kettő ugyanakkor kezdődik, nem tudom eldönteni, melyik legyen inkább.
Árba mind a kettő ugyanannyiba kerülne szóval ez nem probléma.
Illetve óraszámban is ugyan annyi lenne mind a kettő.
Csak itt olvastam, hogy nem jók semmire a box+birkózás ellen a harcművészetek. Nem tudom eldönteni... Szerintetek melyik edzésre/edzésekre menjek el inkább?
Ő lenne a mester (lehet hallottatok már róla, állítólag elég híres) csak elfelejtettem a nevét amikor bemutatkozott, de véletlenül találtam róla egy képet a netet böngészve:
Minden normális választ köszi!
Helyileg hol található a mester, ugyanis én is jelentkeznék nála?:D
Remélem magánórákat is válal, mert sokat hallottam a lenyűgöző tudásáról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!