Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha tőle tanulnám a harcművésze...

Ha tőle tanulnám a harcművészetet az lenne olyan hatékony, mint a box és birkózás kombináció? (önvédelemre kellene)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Itt tart a környékemen edzéseket harcművészet címszó alatt, egy mester aki nagyon híres, több bajnokságot is nyert már, és élesben is használta számos alkalommal a tudását. Vagy lenne lenne még lehetőségem kereszt edzésre box-ra és birkózásra. Csak időben mind a kettő ugyanakkor kezdődik, nem tudom eldönteni, melyik legyen inkább.

Árba mind a kettő ugyanannyiba kerülne szóval ez nem probléma.

Illetve óraszámban is ugyan annyi lenne mind a kettő.

Csak itt olvastam, hogy nem jók semmire a box+birkózás ellen a harcművészetek. Nem tudom eldönteni... Szerintetek melyik edzésre/edzésekre menjek el inkább?

Ő lenne a mester (lehet hallottatok már róla, állítólag elég híres) csak elfelejtettem a nevét amikor bemutatkozott, de véletlenül találtam róla egy képet a netet böngészve:

[link]

Minden normális választ köszi!

2015. máj. 28. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
nagy az isten állatkertje...
2015. máj. 28. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
nem kell semmilyen harcmûvészet, csak fizikai erô növelés. a ragadozók sem gondolkodnak azon hogy mozduljon vagy ilyesmi, erôbôl mennek egymásnak, aki az erôsebb az nyer, ez az élet kegyetlenségének egyik oldala, nincs igazság, aki az erôsebb, azé "minden" ez a valódi élet.
2015. máj. 29. 09:30
 3/6 anonim válasza:
Utolsó: azért az azonos erejűn a jobb technikájú kerekedik felül!
2015. máj. 31. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
nyilván azért teríti le az oroszlán a sokkal erősebb kafferbivalyt.
2015. máj. 31. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor a bivaly nem volt elég erôs, ha az oroszlán mégis leterítette, és a technika gyôzelem évek kérdése (a gyakorlása) nem éri meg.
2015. máj. 31. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Helyileg hol található a mester, ugyanis én is jelentkeznék nála?:D

Remélem magánórákat is válal, mert sokat hallottam a lenyűgöző tudásáról:)

2015. jún. 10. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!