Meséltek ciki történeteket?
Suliban kettővel felettem járó lány, akivel sokat szemeztem a szünetekben amikor megláttam a folyosón, egyszer odajött hozzám, és megadta a címüket és azt mondta:
- Délután gyere át hozzánk, nem lesz otthon senki.
Nagyon izgultam, készültem mindennel, pacsuli, virág, óvszer, számvíz, hajmosás, stb...
Aztán átmentem hozzájuk.
És NEM - VOLT - OTTHON - SENKI.
Margit-szigeten volt oszt. kirándulás, és hát reggel elfelejtettem kirakni a szokásos barnát. Namost ilyenkor eléggé elkezd fájni a hasam, és fosmenés törik rám.
Na igen, de itt az volt a baj, hogy nem volt nálam píz fizetős wc-re. Aztán oszt. társamtól kértem, ő meg nem akart adni elég sokáig, ezzel is feszítve a húrt. De végül már megadta, csak kicsit késő volt az a végül..:/
Berohantam a wcházikóba, szó szerint odadobtam az aprót a nőnek, siettem ahogycsak tudtam.. dehát mint mondtam késő volt már, és mielőtt odaértem volna adtam egy kis ízelítőt a gatyámnak is. Szó szerint folyt belőlem a barnapanna és miközbe húztam le a gatyám hogy ráüljek a wc-re, akkor a wcdeszkára, és a földre is ment. Legjobb azvolt hogy elfogyott a wc-papír és zsepivel kellett folytatnom. De ugye a szanaszétfolyós fost meg nem volt könnyű feltörölni. Aztán 2 zsepit beraktam az alsógatyámba, hát megkell mondani nem a legjobb volt, főleg a 30fokba. Talán ami mégszarabb érzés volt, mikor már kijöttem de éreztem magamon a szagát, és nem tudtam eldönteni, hogy csak az orromba éreztem vagy beszívta a ruhám. na és így kellett 5 csajjal beszélgetnem vagy fél órát, félve várva hogy melyik szólal meg először:"mi ez a fos szag?".
Ennyi szerény történetem, remélem jól kinevettek :/
1. Tegnap a buszon hazafelé beszélgettem egy lánnyal és tüsszentettem , igen ám az egy dolog , hogy tüsszentettem de az egy másik hogy végterméke is volt... amit látott pár nagyobb fiú is :DD
2. az iskolában amikor 2-3.-os lehettem és a suli, olyan volt, hogy lehetett a szőnyegen mászkálni... és akkor nap nem vettem bugyit... s a fiú osztálytársam észrevette.. xD
3. amikor a suliban a magyarórán arról beszélgettem, barátaimmal hogy mit fogok tenni egy fiúval ha találkozok vele ( megtépem ,megrúgom) akkor a tanárnő meghallotta és nem ciki volt mert a barátaim elmesélték, hogy szerelmi ügy
4. erre leginkább büszke vagyok :D : amikor a falu központjában igyekeztem egy barátommal valahova a fiú felbukkant akit utálok. Ő az utca másik oldalán sietett és kissé habozva oda kiáltom : '' Hé , te !! K*pd be !! '' a fiú csak nézett ,mint a barátom de én büszkén mentem tovább :D de még nincs vége hiszen mert találkoztam vele még pár napra rá és az utcán ment. szembe jött velünk , s én nem tudtam mit mondjak igy arra a döntésre jutottam , hogy idegesen a szemébe nézzek. Így is tettem és hát belém bújt a kisördög és één fütyülői tudásomat használva fütyöltem egy hatalmasat , s erre a melletünk levő autóban egy öregember viszonozta a ''gesztust'' :D
Ennyi remélem tetszett és nem untatok bele a nyelvtani hibákba éss a szövegelésembe . :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!