Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan égtél be a legjobban?

Hogyan égtél be a legjobban?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 20:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Rokonommal ugyanez történt,hogy egy üvegajtónak nekiment,csak egy hatalmas üvegdarab beleállt a combjába,és kórházba kellett vinni,és azonnal műteni.Ez akkor lenne vicces,ha nem kellett volna megműteni..

Másik sztori...Unokatesómékkal mászkáltunk a városban,És zebrán mentünk át,ő meg csak ment előre mint a barom,de a feje teljesen vissza volt forulva,nekünk magyarázott,akik hátul voltunk,és PUUUUFFFF nekiment egy kirakatnak,az üvege kitört,és neki meg elvágta a csuklóját,de nem volt mély a seb,az ijedtség viszont annál nagyobb.Rendesen volt pánik,de nem lett baja végül.Azt már nem tudom mi lett a kirakattal utána,ez kb. 14 éve történt.

2010. febr. 27. 14:28
 12/23 anonim ***** válasza:
44%
hát... annyi volt h. egyik haverom elhívott koncertjükre,messze laktam és későn volt vége a koncertnek,dugtunk(ő volt az első xd)...és másnap nagyon vigyorgott és kb egész suli levágta a dolgot xD pffff
2010. febr. 28. 10:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
dumáltam 2 jo csajjal és lesz*rt egy galamb xD
2010. márc. 1. 15:52
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
uristen XD
2010. márc. 1. 16:05
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

anyám megszólította a fiút,akinek tetszem:

-hallom tetszik neked X.Jó lenne ha leszállnál róla

uhh most szerencsére szünet van,de jövőhéten találkozni a sráccal irtó kínos lesz

2010. márc. 1. 18:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
egyik rokonomat meg egy gólya sz@rta le xD teljesen belepte a fejét és úgy kellett hazamennie
2010. márc. 1. 18:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Barátőmmel voltunk a parton mert valami rendezmény volt. és elmentünk WC-re...megyünk-megyünk egyszer csak megállít minket egy férfi h a Női WC-egyel odébb van ><."
2010. márc. 1. 19:09
 18/23 anonim ***** válasza:
A suliban van 1 tanár akit mindenki utál. 1szer az egyik osztálytársamnak elmondtam hogy szerintem milyen hülye meg egyebek. Kiderült, hogy közben végig a hátam mögött állt és valószínű, h mindent hallott! De úgy tett mintha meg se hallotta volna.Szerencsémre...
2010. márc. 1. 22:27
 19/23 anonim ***** válasza:

ezt már irtam a másik kérdésbe de bemásolom:

egyszer iskolába sunyin elfingottam magam olyan büdös volt hogy a tanár kirohant az osztályból és hót wörös volt és másnap az egész iskola úgy tudta, hogy a tanár fingott (ez neki volt ciki)

másik:

táborba voltunk és finganom kellet ismét és a többiek azt mondták , hogy menjek ki a szobából mentem kinyitottam az ajtót megfordultam pucsitottam és elfingtam magam és nem vettem észre hogy a tanár épp 20 cm-re a seggemtől volt lehajolva seggmagasságba mert elejtette a kulcsát. volt már égés

harmadik: ez oszt társamnak

fiúk lányok kosárlabdáztam és ugrottam volna a labdáért lkaptam és közbe az illető is ugrott beleakadt a kezem a nadrágjába és letépte róla. rajta meg nem volt boxer és ott állt mesztelenül.

késsőb. mentem má be az igazgatóhoz mert akartak adni valamit amikor bementem, az igazgató háttal volt felém és turkát a gyatyájában a segginél majd megszagolta a kezit. XD XD XD XD

2010. márc. 2. 07:21
 20/23 anonim válasza:
az utolsó az kemény lehetett XD XDXDXDXDXDXDXDXD
2010. márc. 2. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!