Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan égtél be a legjobban?

Hogyan égtél be a legjobban?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 20:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
nem tudom
2010. febr. 25. 20:18
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Azelőtt a pasi előtt égtem egy nagyot aki tudott róla, hogy szerelmes vagyok belé (már nem) és pont előtte úgy fejbe rúgtak focilabdával, hogy elestem. Nagyon szar volt :S és ő röhögött a legjobban:S :D
2010. febr. 25. 20:19
 3/23 anonim ***** válasza:
87%

Pár napja beégtem, de nagyon! :D

A barátnom nálam volt, és azt hittuk, hogy az a pasi hív akit le akartunk koptatni.. Felvettem a telefonját és a testvére volt az!

De amilyen én hulye vagyok, még elkeztem neki hulyeségeket beszélni ossze-vissza, leb@sztam meg minden.. :D Aztán mikor visszahívott és felvette a barátnom, akkor derult ki! Húha ez eléggé nagy égés, ugyanis kb. minden nap látom! XD

2010. febr. 25. 20:23
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

Munkahelyemen volt a sztori. Megérkezett e legújabb, legmodernebb eszköz a céghez, mire én kifejtettem: "Ez egy sz@r, nem ér semmit, ki kéne dobni, inkább kib...om az ablakon, aztán este érte jövök kocsival..." A monológ végén vettem észre, hogy ott áll a főnököm mögöttem! Nem tudtam köpni-nyelni utána! :)

Másik: régebben szórakozóhelyen egy csajszit szemeltem ki, nagyon megtetszett nekem, és láttam, hogy ős is néz engem, kisvártatva erőt gyűjtöttem, és elindultam felé, hogy leszólítsam.... Ő is elindult felém... 4-5 lépés után már kellő közelségben voltunk, mire egy fél lépéssel jobbra elment mellettem, és odament a mögöttem táncoló barátjához! Hoiii... na aztán a legrövidebb úton eltűntem a terepről!

2010. febr. 25. 20:24
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
velem egy csomószor volt már hogy állok a zebránál és előttem áll valaki a zebra túloldalán aztán integet felém és én meg visszaintegetek bár nemismerem és hátranézek és mögöttem áll valaki aki visszaintegetett a zebra túloldalán állónak:D
2010. febr. 25. 20:46
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Thaiföldön az utcáról felvittem egy gyönyörű csajszit(prosti) a hotelszobámba,előre lerendeztük az anyagiakat(így kérte),aztán elment zuhanyozni,én bekészültem,kis parfüm,ez-az,ami kell,és mikor jött a csaj ki a zuhanyzóból,egy törülköző volt a derekán,és egy melltartó a felsőtestén.Lenéztem a lábára,és furáknak találtam...hatalmasaknak..És mikor ledobta a törülközőt,beigazolódott a szörnyű félelmem..férfi volt!Félig álló pélóval ott állt az ágy mellett,én majdnem sokkot kaptam,elkezdtem ordítani,hogy takarodjon kifelé a cuccaival együtt.Felkapta ijedten a ruháit,és elment,azt se tudom hol öltözködött fel,de nem érdekel.Én még ennyire soha nem jártam pórul.

Vigyázzatok Thaiföldön ha prostit választotok,mert rengeteg gyönyörű nőnek kinéző férfi van!Ne járjatok úgy,mint én!

2010. febr. 26. 00:04
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy csomó ilyen égős sztorim...

Egyszer pl. Keszthelyen a nagy strandon el kellett mennem pisilni, nyár volt, nagy meleg, tömve volt a part, tele volt a wc is emberekkel. Végre sorra kerültem, sietve bementem egy fülkébe, elvégeztem a dolgom, majd mikor ki akartam nyitni az ajtót az nem nyílt ki, hiába fordítottam a kulcsot, semmi. Teljesen bepánikoltam, elkezdtem hisztérikusan kiabálni, meg minden, hogy segítsenek kijutni ("enyhe" klausztrofóbia), majd a vállammal többször nekimentem az ajtónak, hogy nyíljon már ki végre, lökögettem lökögettem, erre kintről megszólalt egy tök higgadt hang: "Befelé nyílik."

:D Akkora ciki volt, basszus! Pláne ezek után kimenni. Megjegyzem, azóta sem találkoztam olyan WC-vel, ami befelé nyílik. :D

2010. febr. 26. 09:39
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
utolsó-nak: majdnem leestem a székről úgy röhögtemxdddddddddd
2010. febr. 26. 13:54
 9/23 anonim válasza:
100%
nekem is az utolsó teccik a legjobban. xDDDDDD
2010. febr. 26. 17:36
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer tök véletlenül nekisétáltam egy üvegajtónak. Pont mint a filmekbenXD. Hatalmas csattanás után puffanva elvágódtam...:D Mindenki röhögött...
2010. febr. 26. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!