Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudtok jó vicceket?

Tudtok jó vicceket?

Figyelt kérdés
ha igen írjátok le kérlek!

2015. máj. 15. 19:56
1 2
 11/12 anonim válasza:

Két fogpiszkáló megy fel a hegyre. Elhalad mellettük egy sün. Erre megszólal az egyik:

- Vazze, ide busszal is fel lehet jönni?

2015. jún. 2. 17:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy férfi gyónja a bűneit a papnak:

- Vétkeztem atyám. A minap bementem a feleségem munkahelyére. Senki nem volt ott, csak a kolléganője, én elkaptam és megerőszakoltam.

- Hát ez nem volt szép dolog - mondja a pap - még mi rosszat csináltál?

- Atyám, múlt héten, elmentem a feleségem nővéréhez, senki más nem volt otthon, őt is elkaptam, és megerőszakoltam.

- Ejnye fiam, ez nagy bűn volt - mondja a pap.

- Ez még semmi atyám. - mondja a férfi. - A múltkor meglátogatott az anyósom, csak én voltam otthon, és azt is megerőszakoltam.

A gyóntatószékből nincs válasz. A férfi vár, vár, szólítgatja a papot, majd benyit, és látja, hogy a pap a pad alá bújt, és remeg félelmében.

- Mit csinál ott atyám? - kérdi tőle a férfi.

Erre a pap:

- Fiam, csak most jöttem rá, hogy nincs a templomban senki más, csak te meg én...

2015. jún. 21. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!