Milyen vicceket tudtok? Mondjatok néhányat!
Hitler odamegy egy zsidó kisfiúhoz!
Hitler: - Na kapsz egy lehetőséget! Dobok egy labdát, ha elkapod hazamehetsz, ha nem kapod el meghalsz!
Kisgyerek nagyon örül, mert régen baseballos volt, kezd készülődni!
Hitler: - Felkészültél?
Kisgyerek: - Igen jöhet!
Hitler ekkor megszólal: - JÓ, Akkor Fritz süsd el az ágyút!
Kisgyerek sír.
Odalép hozzá a bácsi:
-Hát te kisfiú miért sírsz?
-Mert lenyeltem egy rajzszöget...
-Na ne sírj, itt egy másik...
1. A szupermarketben a biztonsági őr csodálkozva látja, hogy egy szőke nő a zöldséges részlegnél telerakja a kosarát uborkával, majd amikor megtelt, visszarakja őket a polcra. Miután a nő ezt vagy háromszor megismétli, odamegy hozzá és megkérdezi, miért csinálja ezt.
- Most voltam kozmetikusnál - mondja a szőke - és azt mondta, hogy jót tesz az arcbőrömnek az uborkapakolás...
2.A skót és felesége étterembe mennek. Ketten rendelnek egy szendvicset. Mikor a pincér kihozza, a férj kettévágja a szendvicset és elkezd falatozni, míg a feleség csak ül és nézi.
- Ön nem eszik? - kérdi a pincér a nőtől.
- De, hamarosan, ha a férjem végzett és visszaadja a műfogsoromat.
3. Egy ember megunja, hogy rendszeresen feltörik a lakását, ezért úgy dönt, hogy egy cédulát akaszt a kilincsre, melyen a következő szöveg áll:
- "Tisztelt betörő úr! Szíveskedjen a továbbiakban megkímélni attól, hogy ajtómat rendszeresen megrongálja. Kulcs a lábtörlő alatt."
4. - Mit csinál a hacker a börtönben?
- ???
- Letölti a büntetését.
5. Három elítélt beszélget a börtönben:
- Titeket miért ítéltek el? - kérdi az egyik.
- Elkötöttem egy autót, egymillió forintos kárt okozva. És te?
- Én loptam az állam pénzéből, kétmillió forintos kárt okozva.
- Hát te cimbora? Te mit csináltál?
- Én három millió forintos kárt okoztam.
- Na akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad?
- Hóvirágot szedtem.
6 Na mi volt az érettségin? - kérdezi a fiát a bűnöző.
- Ne izgulj, másfél órán át faggattak, de az égvilágon semmit nem tudtak kiszedni belőlem!
Két kamera beszélget a fán. Az egyik leesik, erre a másik:Felvegyelek?
Mit eszik húsvétkor a Terminátor?
Gépsonkát!
Hogy hívják azt a lovagot, akin átment az úthenger? Lemezlovas!
Mi az? Cukros és szobahőmérsékleten köt? Nagymama!
Hogy kérsz meg valakit arra, hogy legyen éles vágóeszköz? Légyszike!
Hány éves vagy fiam? 16! Á, a te korodban én már 17 voltam!
Szőke nő mondja a férjének: Képzeld, fogytam 2 kilót! Nahát! Csak nem lemostad a sminked?
Honnan lehet tudni, hogy egy szőke nő emailt akar küldeni? Onnan, hogy a gépház tele van dugva levelekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!