Opened paradise kérdése:
Ahogy nyomtam a majonézt a melegszendvicsemre, megjelent rajta véletlenül a "love" szó. Ez egy jel?
Figyelt kérdés
Vagy csak szivat az élet? :D2015. máj. 1. 23:56
1/19 anonim válasza:
A majonézen vagy a szendvicsen ?
3/19 anonim válasza:
Csalódtam benned, nem gondoltam volna rólad, hogy egyszer belemész egy melegszendvicsbe. És akkor a majonézről már ne is beszéljünk, meg hogy divatos angol szavakat firkálsz vele... °___°
4/19 A kérdező kommentje:
A majonézből jött kis a szó.
Pedig nem írtam vele,csak elhúztam fölötte a dobozt,miközben nyomtam és így esett rá.
2015. máj. 2. 00:01
6/19 anonim válasza:
Az élet soha nem mondja neked hogy lúzer vagy. Mindig csak burkoltan utal rá...:D:D
7/19 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Erre a kérdésre ma bukkantam, akkor ez már nem játszik?.. ^^'
Ám, ha azt akarod belelátni lehet az is.. :D
8/19 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenki,nem csalódtam :D
Holnap tuti nagy hülyeségeket fogok csinálni emiatt...
Jel?
Inkább csak jó kis indok :D
2015. máj. 2. 00:07
9/19 anonim válasza:
Én mikor nyomtam a majonézt a kenyérre, azt lehetett kiolvasni a kenyéren, hogy"jól nézz meg, mert sokáig nem fogsz látni".
Üdv.Lakatos Britniszpirsz!
10/19 A kérdező kommentje:
Na az már nagyon nem...
Ezer év telt el azóta.
2015. máj. 2. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!