Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha ufodémonpatkány kombót...

Ha ufodémonpatkány kombót látunk mi a teendő?

Figyelt kérdés
az egész úgy kezdődött ahogy egy átlagos történet,tegnap haza fele sétáltam a kisboltból ahová a boszorkány mester haverom küldött el pár doboz sörért ,és mikor már a házunk felé értem akkor láttam hogy kiszalad a kerítésünk alatt a rusnyaság hát én ügy megijedtem hogy az ütő is megállt bennem,na aztán berohantam a haverommal meg egy unikornis társaságában megittuk a sört, aztán vártam egy napot és megírtam a kérdést kérlek segítsetek hogyan védekezzek Legközelebb az ilyen bestiák ellen, előre is köszönöm

#Ufopatkánydémon
2015. ápr. 24. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Állj le az LSD-vel ;)
2015. ápr. 24. 23:42
 2/4 anonim válasza:
100%

Van a tulajdonomban egy ufódémonpatkányelhárító készülék. Kivételes helyzetetekre való tekintettel nagoyn olcsón odaadhatom, de használat közben figyelni kell a zárószeleppel, mert kissé lötyög. A sör egyébként vonzza az ilyen különleges lényeket a szüleikkel együtt, ezért unicornis barátodnak is vigyáznia kell, nehogy az ő szülei is megjelenjenek és elrontsák a partit.

Unicornisszülő elhárító készüléket Magyarországon sehol sem lehet kapni.

2015. ápr. 24. 23:46
 3/4 Rókabubi válasza:
100%
De ha ananaszt adsz neki meg is szeliditheted, es tarthatod haziallatkent. Ha erre vallalkozol nagyon fontos, hogy csak a konzerv ananaszt szeretik, ha allott kicsit az megjobb. Nagyon jo hazorzok nekem is volt, kicsit budos mondjuk.
2015. ápr. 25. 02:40
 4/4 Wadmalac ***** válasza:
Újra át kéne olvasni annak a gyógyszernek a mellékhatásait.
2015. ápr. 27. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!