Hogy hívják a magyar "CIA"-t (hírszerzést)? Léteznek egyáltalán? Hogyan lehet bekerülni?
Köszi!
Hogyan tudok bekerülni? Tényleg a Dunakeszi Auchanban honolnak? Hogy tudok bekerülni? Baj, ha egy kicsit duci vagyok? Szeretem az édességet, de ha ez az ára, leszokom róluk! Vagy legalábbis megpróbálok.
Jól tudod, a Dunakeszi Auchanban van a központjuk, csak ravaszságból Tesco gazdaságosnak álcázzák magukat.
Ősidők óta léteznek titkosszolgálatok. A modern államok sem lehetnek meg enélkül. Így magyar szakszolgálat is van, nem is egyféle.
Ám az élet alig hasonlít a filmekre. A titkos ügynökség sem olyan, mint képzeled.
Szakirányú főiskola képzés pl. szükséges.
Honnan tudod, hogy nem olyan, mint a filmekben? Talán dolgoztál már náluk? A szakirányú végzettséggel kb. éppen annyit mondtál, hogy aki szakács akar lenni, valami "szakirányút" végezzen el. Itt az a kérdés, melyik iskola melyik szakát kell elvégezni? (Katona,rendőr,vagyonvédelmi őr, stb...)
Én baromi jóképű vagyok, és bár dundi, szerintem ezer és ezer csajt tudnék ágyba vinni, hogy ezzel információkat szedjek ki belőlük! A szexet színlelni is tudom, ami pasiknál nem minden napos. És szervezni is jól szervezek, ez már általános iskolában kiderült.
Szóval úgy érzem, ott a helyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!