Mi ennek a viccnek a lényege?
15:33: Már megcsal téged! Mert neki nem elég a te bögyörőd! Neki az egész falu bögyörője is kell! xD
Kedves gyökérkefe kérdező, rajtad lehidaltam... Nem egy nagy vicc, de hogy ennyi humorérzéke ne legyen valakinek...
16:55
Akkor élsz azzal a rohadt patkánnyal? Aki téged megcsal?
Öngyilkos leszek smár. Emiatt a rohadt patkánybögyörő miatt.
Történelem órákat szoktál neki adni, mert annyira csizma. Az egész falu röhög rajtuk! HA-HA-HA!
;)
Nem vagyok mérges, de azért visszaírok!
Akik leszóltak:
- Bedarállak mint a Győri kekszet!
- Leírlak, mint az áfát!
- Kevés vagy, mint Hitlerben a jóindulat!
- Kevés vagy, mint Pilóta kekszben a katapult!
- Kevés vagy, mint a Balaton szeletben a hullámzás!
- Leverlek, mint vak a poharat!
- Kiváglak, mint macskát szärni!
- Lecsaplak, mint a taxiórát!
- Kevés vagy, mint árvaházban a szülői értekezlet!
- Úgy jár a szád, mint a kacsa segge!
- Mivan, fordítva vetted be a hashajtót?
- Olyan ronda vagy, hogy az Anyád csontot akasztott a nyakadba, hogy legalább a kutya játsszon veled!
:)
amúgy a harmonikát rövid ó-val kell írni:D
amúgy meg kevés vagy, mint elefántnak a normál tampon :D én se maradjak ki az oltásokból xD
Ekkora gyökeret xD
Írt nekem egy levelet
,, From: Trabant13 <bence250@hotmail.com>
To: Satan <.......@.....hu>
"Jaj de kemény vagy xD"
Aha, te meg egy 8 éves!
Ezt az üzenetet a gyakorikerdesek.hu oldalon keresztül küldte neked az
e-mail feladója."
És volt olyan barom, hogy msn címmel írt. Hogy ez miért baromság? Mert iwiw-en lehet msn cím alpaján keresni. Ez a keménykedő hülye gyerekünk xD
Ez után lehet tovább szívatni xD
Le lettél oltva xD
-Sátán- xD
jaj, de hát szegény még csak 11 éves. Én azt hittem valami felnőttebb gyerek és ilyen nagy a szája:O
Na öcsi, én nem hülyézlek, mert 11 évesen még nem kell érteni egy ilyen vicceket. De a tiszteletet mindig add meg másoknak. Oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!