Mi ennek a viccnek a lényege?
Figyelt kérdés
Bush amerikai elnök bemegy egy általános iskolába hogy kérdezzenek tőle. Az első órán egy fiú áll fel elsőnek kérdezni.: - Elnök Úr, engem Bobnak hívnak és lenne önhöz 3 kérdésem. - Rendben - feleli Bush - nyugodtan. - Az első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus 2. Miért mondja hogy mi vagyunk az erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát. 3. Miért csak a szavazatok újraszámlálása után lett elnök? Bush áll, nem felel. Pillanatokon belül kicsöngetnek. Visszajön az egész osztály. Egy másik gyerek áll fel kérdezni. - Elnök Úr nekem 5 kérdésem lenne. - Jó - feleli Bush. - Az első három ugyanaz mint Bobé. 4. Miért csöngettek ki 20 perccel előbb ki az előző óráról. 5. HOVA TŰNT BOB?2010. febr. 20. 14:31
1/24 anonim válasza:
Bobot likvidálták,mert túl sokat tudott.
2/24 anonim válasza:
BOB-ot eltették láb alól mert túl sokat tudott
3/24 anonim válasza:
XD ez nagyon jóóóó:-) Nem értem, mit nem értesz ezen! Csöpp humorérzéked van e????
4/24 anonim válasza:
Gondolom kivégezték vagy valami CIA-s táborba vitték
5/24 anonim válasza:
Te olyan buta vagy, hogy a kötőszóról azt hiszed valami zsineg.
6/24 anonim válasza:
Te olyan buta vagy, hogy egyszer azt mondta az anyukád hogy le megy a boltba zöldségért akkor te azt mondod neki hogy inkább pirosat vegyen.
XDDD
7/24 anonim válasza:
Nem vagy te paraszt, csak messze laksz a bekötőúttól.
8/24 anonim válasza:
Olyan sötét vagy, hogy Darth Wader hozzád képest napisten!
XDXDxd
9/24 anonim válasza:
Olyan sötét vagy, hogy éjjel is napszemüvegben vagy.
Olyan sötét vagy, hogy világít a szádban a negró.
10/24 anonim válasza:
Olyan sötét vagy, hogy a fekete lyuk hozzád képest atomvillanás :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!