Vicces sztorik érettségivel kapcsolatban?
hú de rég' volt:
fizika tanárnő és az érettségiző - nem észlény - osztálytársam a mögöttem levő táblánál ... a tanárnő súgja a diáknak: te csak írd, majd én törlöm a rosszat :)
ja, és úgy diplomáztam, hogy valóban egyetlen tételt tudtam, de azt mindenestől, és azt húztam ki (azt hiszem három tárgyból volt egyszerre a kérdéssor, és egy tárgy egy tételét tudtam) ... és ez nem elég, de a vizsgabizottság elnökének ez volt a kedvenc témája ... jól elbeszélgettünk az ötösért (még megkérdezte a végén: a többit is így tudod? mármint a másik két kérdést ... mondtam: persze)
Nekem anyukámnak volt egy sztoria.
Szín 5-ös tanuló, mindent kitűnően tudott. Kivéve egy dolgot, mert azt nem szerette, nem érdekelte stb...
Aztán éretségi előtti este elkezdte tanulni. Másnap az összes közül pont azt a tételt húzta ki XD
De sikerült neki 5-ös lett.
Mikor én érettségiztem, a töri tanárnő titokban segített az egyik srácnak, mert neki mindig az volt a baja a törivel, hogy összekeverte a történelmi eseményeket és azok évszámait. Úgy csinálta, hogy a mellette ülő tanár eltakarta őt egy kicsit, hogy a többiek ne lássák, míg a töri tanárnő felmutatott neki egy-egy szöveggel írt papírt. A többi meg ment magától a srácnak.
Angol órán meg az volt a vicces, hogy valaki az egyik mondatot rosszul fordította le, hogy a vizsgáztatók röhögni kezdtek rajta. De legalább átment a vizsgán a diák :D :D :D :D
nem érettségi volt, hanem alapvizsga
egy osztálytársam józsef attilából felelt, erre a tanár megkérdezi hogy ki készitette az iskolánk eléőtti józsef attila szobrot? a gyerek meg azt mondja: hát, őhm, KŐMŰVES!
Nagymamámnak volt egy sztorija, bár ez még csak érettségi felkészítõ volt. Tehát az egyik osztálytársának az Odüsszeiából kellett felelnie, hogy egyik kaland során mi történt, és a sztori valahogy úgy volt, hogy Odüsszeusz beleesett a tengerbe, és majdnem meghalt, de végül egy nimfa (valami mesebeli nõszemély) megmentette. A lány meg nem tudta. Mamámék próbáltak súgni neki, hogy megmentette egy nimfa, de õ félreértette, és azt válaszolta, hogy fennakadt egy nimfában. Persze, mivel nem olvasta el a kōnyvet, így nem tudta, hogy mi is a nimfa valójában.
Mama azóta is nevet, ha ezt meséli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!