Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek hogy gyakorolhatna...

Szerintetek hogy gyakorolhatnam a jedi erőt hogy sikerüljön is?

Figyelt kérdés
kB 2 vagy 3 éve láttam a star warsot és nagyon tetszett hogy nem kell odabenn az emberhez és úgy is meglehet fojtani meg felemelni, és már azóta gyakorlom én is naponta 1 1,5orat de még mindig nem sikerült egy hete azthittem sikerült úgy bezarnom az ajtót de utána rajtam h csak a szél volt. annyira rossz érzés 😢😢 de már a barátaimmal is fogadtam h sikerülni fog nekik már sikerült annyira irigy vagyok múltkor a tolltartomat is lelokte az asztalról a terem másik oldalából

2015. ápr. 2. 21:19
 1/8 A kérdező kommentje:
boccs h van ahol rossz szó van csak a billentyuzetem rossz és atjavitja
2015. ápr. 2. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos valószínűleg nagyon alacsony a midikloriánszinted. Kérdezd meg a háziorvosod, hogy lehet-e rajta javítani.
2015. ápr. 2. 21:29
 3/8 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy az a baj hogy egy hete mandulagyuladasom volt és antibiotikumot szedtem?
2015. ápr. 2. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, a midiklorián nem baktérium. Egy alapos vérvizsgálatból kiderülne, hogy is állsz velük, de én úgy tudom, a TB nem támogatja.
2015. ápr. 2. 21:36
 5/8 Hardy Weinberg ***** válasza:
Már elmúlt elseje.
2015. ápr. 2. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
shon goku ellen? xd
2015. ápr. 2. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
meg az is lehet de egyenlőre csak annyira kell hogy itthon megcsinaljak dolgokat. meg vélekedésekhez persze
2015. ápr. 3. 07:42
 8/8 A kérdező kommentje:
de vmi jedi sulit tudtok olyasmit mit a harry potterben a varazslokepzo
2015. ápr. 3. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!