Mit csináljak, még nem szartam és nem is fingottam, egyátalán mit jelentenek ezek a szavak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nem tudom mi az hogy szarni pedig sokan mondják hogy " űűű dejót szartam" én meg nemtom mit jelent:O?2010. febr. 16. 20:21
2/10 anonim válasza:
M-E-G-A-F-O-S XD
Nem tudod mit jelent, de tuti rendszeres látogatója vagy a NAPISZAR-nak! :)
3/10 anonim válasza:
Végre, jó látni h rajtam kívül is van valaki aki nem szarik.
4/10 A kérdező kommentje:
ez a beszéd
2010. febr. 16. 21:19
5/10 anonim válasza:
XDDD it kurv@ jol ellehet lenni unalomban XD
amugy tényelg ,m iaz h sz@rás? O_o
6/10 anonim válasza:
azért nem tudod mert alvafosó vagy , vagyis olyan mint az alvajáró csak te akkor jársz a budira .nem csoda , hogy nem emlékszel rá .
egy jó pszichiáter kigyógyithat ebből , max: gumiszoba .
7/10 anonim válasza:
Hogy mi a szarás? Hát az amikor kaksizol érted? Szóval olyan barna(jó esetben) valami jön ki a seggedből és utána megkönnyebülsz! Na érted már? A fing meg az amikor hangot ad ki a segged.
L/14
9/10 anonim válasza:
Lakmároztam a saját ürülékemből.. Nutella ízű volt.. maradt még egy fél zacskónyi, kér valaki belőle?
ui: tényleg nutella ízű.
11/L
10/10 anonim válasza:
9/9 komolyan megkóstolta D? Küldenél egy kicsit? Mégiscsak olcsóbb mint a Nutella nem kel szagolgaatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!