Milyen növény a tarhonya?
Figyelt kérdés
Már régóta keresek tarhonya magot, de nem találok2015. márc. 4. 20:14
11/29 anonim válasza:
Én hiába borotválom,egyszerűen tönkremegy...lehet nem jó eszközzel tarolom? Vagy tárolom?
12/29 anonim válasza:
Ti tudatlanok. A tarhonya egy állatfajta. Gondolj bele hánynak kell meghalnia hogy te egy ebédnél jól lakj velük. Pont ezért védett faj.
15/29 TappancsMancs válasza:
1600-as évek már régi adat, a tarhonyát már az egyiptomiak is ismerték és termesztették. Egyiptomi sírokban (Karnak közelében) találtak tarhonya tartó cserépedényeket, némelyikük még tartalmazott száraz tarhonyát. Kutatók szerint az oka hogy nem romlott meg a száraz sivatagos levegő és a fénytől is védett beomlott síroknak köszönhető. Egyenlőre többet nem árultak el a különlegesnek számító leletről.
Smithsonian magazine
16/29 anonim válasza:
Tar Honya egy nagy hatalmú ősi sámán neve. Születésekor a Honya nevet kapta, de a haja később se nőtt ki, ezért Tar Honyának kezdték nevezni, és rajta maradt ez a név.
17/29 anonim válasza:
23:25
Na jó, de azt hittem lesz kép is a fáról.Így hogy ismerjük fel?
18/29 anonim válasza:
Sziasztok!
Megvan az igazi tar-honya fa :)
Szerintem, ha írsz a termesztőnek, akkor biztos ad pár magot, talán oltott ágat is kapsz, és akkor talán lesz kocs-honyád :)
20/29 anonim válasza:
Sebestyén Balázsnak van, most mondta a ClassFM-be! :D Nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!