Megszeretgetsz egy kicsit Valentin nap alkalmából?
Figyelt kérdés
(ööhm tudom holnap lesz de adok egy kis időt hátha..:)) szóval én egy elég magányoska srác vagyok és így valentinkor eszembe jut h. nincs senkim :( és eldöntöttem h legalább virtuálisan igenis lesz...olyan jó lenne:( szóval minden kedves vállalkozó kedvű csaj írjon aki egy napig a virtuális barátnőm lenne:) ez nem jár semmivel, csak annyi hogy megngeditek hogy virtuális puszit adjak és megfogjam a kezed:) és egy napra szól(vagy ha gondoljátok a hétvégére:)) és én nagyon nagyon boldog lennék ha valaki segítene nekem, mert tudom hogy sok kedves csaj van ezen az oldalon is és nagyon szépen megköszönném mindenkinek:)2010. febr. 13. 11:13
1/13 anonim válasza:
Természetesen!
Máris küldök egy hatalmas cuppanóst!
Amúgy mennyi idős vagy?
Csak úgy kíváncsiságból...
2/13 anonim válasza:
Én meg megölellek! :)
Engem is érdekelne a korod :)
3/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nagyon rendesek vagytok:)) hááát a korom az izé..most égessem le magam hogy elárulom h. 19?:D inkább ne:D
2010. febr. 13. 12:07
5/13 A kérdező kommentje:
:))
2010. febr. 13. 12:17
7/13 anonim válasza:
De aranyos vagy :) Én is küldök neked egy hatalmas puszitt!!!! Én is egyedül vagyok...hát sajna ez van,de majd lesz ez még így se :)
8/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi Neked is,jajam, reméljük lesz jobb:)
2010. febr. 13. 14:50
9/13 anonim válasza:
2. vagyok nekem sincs senkim és 16 vagyok :D
10/13 anonim válasza:
Jajj olyan kis aranyos vagy (:
Én is küldök neked egy hatalmas nagy puszit (: és egy hatalmas nagy ölelést is (:
és ne szomorkodj , ez sajnos nem a szinglik napja... ): én is az vagyok, és ilyenkor én is utálom... nem baj csak 24 óra:D
Kitartás! Pusziii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!