Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A malacom konektororrát...

A malacom konektororrát használhatnom áramforrásnak?

Figyelt kérdés

Van egy házimalacom akinek konektor orra van. Sajnos mostanában a hideg miatt sokszor elmegy az áram és még lámpát sem tudok gyújtani. A szolgáltató mondta hogy több hét mire mindent rendbe raknak. A kérdésem az lenne, hogy a malacom konektororrát használhatnám addig erre a célra (telefontöltés, tv) vagy akár elosztóként is. Mivel a víz jól vezeti az áramat, arra gondoltam, hogy elötte megfürdetném a kicsikémet.

Csak komoly válaszokat kérnék

Köszöm a segítséget!

2015. febr. 13. 12:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Komoly válasz kértem, olyat aki ért a fizikához/biológiához. Nem kellenek a megmondóemberek
2015. febr. 13. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Használd, de a malacka legyen leföldelve és csak gumicsizmában menj a közelébe. Hány voltos az orra? Mert 380-nal nem tudsz telefont tölteni. Mérd meg ampermérővel.
2015. febr. 13. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam ampermérővel, de sajnos nem mutatott semmit :(

Sajnos a földeléshez nem értek, tudnál segíteni hogyan csináljam? Egyébként most is mobilnetről írok mert nincs áram otthon... Jó lenne ha valamelyikőtök tudna mielőbb segíteni.

2015. febr. 13. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!