Mondanátok erre vicces visszaszólást? :D
Figyelt kérdés
Emesének hívnak. Ez még úgy nem is annyira tragédia, de miután megjelent ez a "köszönjük emese" reklám mindenkitől csak ezt hallom, de nem tudok mit mondani, ha beszólnak egy ilyet nekem,. szóval várom az ötleteket :D2010. febr. 10. 18:50
1/13 anonim válasza:
Szívesen!
Ha látják, h nem ugrasz rá, akkor ráhagyják...
2/13 anonim válasza:
Köszönjük .........
A pontok helyére a név jön.
3/13 anonim válasza:
Szívesen, máskor is, vagy nem szívesen, ez volt az utolsó! (mármint az utolsó alkalom, hogy megtettél valamit) :D
4/13 anonim válasza:
Kérdezz vissza vigyorogva, hogy "Metált bírod?"
5/13 anonim válasza:
van egy dalszöveg, ami szintén Emeséről szól: Emese most már indul a buszod, menj haza szépen, látszik hogy tudod, hogy meg vagy bolondulva, és holnap ne gyere újra ne gyere újra... talán ennek egy részletét mondhatnád válasznak, onnan esetleg, hogy meg vagy bolondulva? Holnap ne gyere újra...Kispál és a Borz (bár nem hiszem,hogy aki ilyen bárgyú viccel próbálkozik, az ismerné ezt a dalt:-D
6/13 anonim válasza:
EMESE:D nem áll jól a szeme se:) én ilyet ismerek:D Bocsiii
7/13 anonim válasza:
Emese, sms-enek a fele se mese, felesem az msn-emre
Mondok egy meset, egyszer volt, hogy dugtam Emeset.
8/13 anonim válasza:
ha rékának hivják oltsd vissza nyugodtan hogy réka a család nyomo réka :)
10/13 anonim válasza:
szevasz
van nálatok terasz? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!