Milyen érzés marihuánát szívni?
A 22:18-as valászolónak nagyon sok mindenben igaza van. Valóban nem lesznek hallucinációid, az az LSD triptől lesz. Én tulajdonképpen féléve élek marihuánával, nagyon az elején járok, de semmi személyiségváltozást nem észlelek, pedig az a félév úgy telt el, hogy közben mindennap spanglizok. Nem érzek semmiféle kattogást sem, egyedül egy dolog van, amit elakarok kerülni a cigizések alkalmával, a vörös szemeket. Ugyanis levágó, ha fényes nappal vörös szempárral sétálok az utcán. :)
Hogy a témával kapcsolatban is hozzászóljak: hadd adjak egy jó tanácsot: ha először szívsz, eszedbe se jusson alkoholt fogyasztani mellé! Higyj nekem, tapasztalat. Egyébként maga az érzés nagyon jóó. Én személy szerint jobban szeretem, mint az alkoholt.
"nagyon az elején járok, de semmi személyiségváltozást nem észlelek"
Majd fogsz. Bepunnyadsz idővel, egy lusta dög leszel. Haloványak lesznek az emlékek az elmúlt hónapokról. Én sok negatív dolgot tapasztaltam. Ha pedig nem hallucinálsz fűtől, akkor nem jó féléd van. ;)
Vörös szemre vegyél szemcseppet, ha eddig nem tetted meg.
Üdv!
03-12 22:18 vagyok...
"nagyon az elején járok, de semmi személyiségváltozást nem észlelek"
Valóban fogsz:)..., ahogy az előttem lévő írta...
kb fél év után jön el az az időszak, amikortól csak olyan emberekkel fogsz megismerkedni, akik szintén szívnak. A régi gimis, alkoholos ivós barátságok ellaposodnak, és csak füves barátságok, haverságok fognak kialakulni.
Ez is egy fajta személyiségváltozás szerintem.
És ez is nehezíteni fog a majdani fű "lerakáson".
A külsődben is biztos lesznek változások. A komoly napi szíváshoz egyértelmű, hogy sok pénzre van szükség, napi 2000 ft minimum. Az anyagi helyzeted nem ismerem, de nem sok húszon éves teheti meg, hogy napi 2000 Ft-ot költhet fűre, úgy hogy közben kb ugyan ennyi maradjon kajára is.
(és természetesen ha pénz szűkében vagy, akkor nem a cigiről fogsz elsősorban lemondani egy idő után, hanem a kajáról... Ennek következtében lefogysz egy pár kilót_:)
Vagy van a másik lehetőség, hogy pénzes fiatal vagy, és mind 2re van lóvé... Ebben az esetben meg meghízol mint egy malac, mivelhogy beszívva igen jókat lehet 'zabálni'. Minden vackot megkíván az ember, és ha teheti összezabál amit csak talál, édesre sós, sósra édes , muhahahaha :)
Szép világ (volt), szerettem...
Olyan nincs, hogy nem történik személyiségváltozás, csak egyénje válogatja, hogy mennyi idő után jönnek a negatívumok, (vagy mennyi idő után veszi észre magán)...
Az előző oldalon már részleteztem a többi negatívumot, azokat továbbra is fenntartom, de újra nem írnám le :) Olvasd el újra, és keresd magadban a jeleket, fél év után már azért egy kettőt észre kell vegyél magadban, ha reálisan nézed a dolgokat magad körül.
Majd olvasd vissza a soraimat pl újabb fél év múlva, és meglátod, hogy igazam lesz.
Persze ezzel nem bántani akarlak, vagy ijesztgetni. Én is végigjártam ezt az utat, és még mindig azt mondom, hogy nem bántam meg. Újra hasonlóképen csinálnám végig a fiatal(abb) éveimet.
A vörös szemről meg annyit, hogy valóban gáz... :) Én is 2 slukk után úgy néztem ki, mint egy ördög, de sok havernak semmi ilyesmi gondja nem volt.
Egyén függő... Visine a megoldás, a piros a legjobb szerintem, de arról is egyre több rosszat hall az ember. Mindennapi használatra nem ajánlott.
Úgy tudom az Iridina hosszútávon jobban kíméli a szemet.
Legjobbakat!
Szerintem nagyon rossz szívni, de a hatása rohadt jó XD
Egy darabig élveztem nagyon aztán felnőttem :)
Betépve jókat lehet kajálni meg beleélem magam a játékba :D
De inkább ne szívj!!! mert később rájössz, hogy nem volt sok értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!