Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen érzés marihuánát szívni?

Milyen érzés marihuánát szívni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Igaz, igaz.

Most szívtam tegnap másodszorra, most tök sz@r volt. Szédültem, rosszul voltam, hányingerem volt. Nem lett tőle jó kedvem. Mondjuk a Barátok köztön röhögtem kicsit :D De összességében szar volt most. Alaphangulattól baromira függ, és tegnap nagyon rossz volt alapból a kedvem, mert ellopták a bukszámat 30.000Ft-tal. (most meg van 4000Ft-om és nem fizettem még lakbért sem)

2010. máj. 18. 23:36
 12/27 anonim ***** válasza:
vicces :D
2010. máj. 28. 13:13
 13/27 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, aki a 00:03-ast és a 23:36-ost is írta.

Szívtam harmadszorra is, de most négyen szívtuk az ugyanakkora jointot, mint az előbb. Valószínűsíthető, hogy az előző alkalommal túl sok volt, és azért voltam rosszul. Mert hogy most jó volt :D Azon röhögtünk, hogy a másik röhög :D

2010. máj. 28. 15:52
 14/27 anonim ***** válasza:

én meg szívtam 4412441szor és midnegyik jóvolt:D

akárhol akárkivel voltam,jó volt:Dez az érzés nemlehet rossz!!!legalábbis nekem:)

2010. máj. 29. 14:21
 15/27 anonim ***** válasza:

nagyonjó :D pár perc után elkezdesz flesselni :) legalábbis ha jó a fű, ugyanis sokan csak olyat használnak, ami ellazit elég rendesen, de amit én póbáltam, szerintem jobb :) halucinálsz, mindenen nevetsz :D bár elég érdekes, és kicsit rémisztő volt sötétben kocsikázni úgy, hogy mindenki halucinált :D :D én és a sofőr is látta az utat összeszűkülni :D

én személyszerint egyszercsak azt láttam teljesen hihetően, hogy megy össze az út és hirtelen vége van és összenyom :D szóval :P

másnap viszont túlságosan is ellazultam

2010. jún. 13. 23:46
 16/27 anonim ***** válasza:
nagyon jó pippantani!!!:)
2010. nov. 22. 15:28
 17/27 anonim ***** válasza:

ez hülyeség hogy nem lehet rossz!! lehet hogyha túl sokat szívsz és jó a zöldis akkor elég annyi hogy rossz hejen legyél pl bemész egy boltba elkedesz parázni hányinger stb

ennyi

2011. jan. 9. 14:31
 18/27 anonim ***** válasza:

Wááá ennek a számnak a végén kajak beparáztam, hogy beszippant a monitor :D

http://www.youtube.com/watch?v=tsIN6XuREo0&feature=related

Nagyon jó amúgy betépve ilyeneket nézni, aki nem próbálta, feltétlen tegye.

2011. jan. 11. 00:34
 19/27 anonim válasza:
88%

Élőszőr is azt a részét el kell felejteni a dolognak, amit a gagyi filmekben látsz, hogy hallucinálás, haverod feje sárkánnyá változik, vagy akármi ilyen butaság.

Sőt, akár milyen hihetetlen repülni se fogsz tudni, de még azt se fogod gondolni, hogy tudsz repülni. Ha ilyesmi következik be, akkor az nem a fű hibája, hanem a saját agyadé:)...

Képzelgéseknek hívnám inkább azt, ami történhet. Pl nekem életem első cigijénél kocsmában söröztünk és cigi után úgy éreztem, hogy olyan nehéz a korsó, és hogy alig bírom megemelni. Azóta se éreztem ilyet, ez egyszeri alkalom volt.

Szerintem azt a részét is el kell felejteni a dolognak, hogy annyira röhögnöd kell.. Persze előfordul olyan, hogy viccesnek ítélsz meg olyan dolgot, amin józanul tuti nem nevetnél. De olyan is csak a filmekben van, hogy fél órákig csak röhögsz. Ez nem arról szól. Többször volt már olyan, hogy a társaságomban egy ember először próbálta ki a füvet, és csak röhögni tudott. Ezt 99%ban csak a rájátszásnak, színjátéknak tudom nyilvánítani. Ezt látta a filmekben, ez van a köztudatban, ezért teszik ezt...

Amúgy meg hogy milyen érzés? .... Qurva jó :)

Az is biztos, hogy rengeteg a negatív hatása hosszútávon.

-kedvtelenség

-agresszió (ha éppen nem vagy beszívva, beszívott állapotban semmi agresszió)

-ellustulsz

-antiszociális leszel

-állandó stressz a beszerzés körül

-mindent majd holnap akarsz megoldani

-az agyaddal is történik valami, az tuti :) romlik az emlékezet, felfogó, koncentráció képesség

-még nem beszívott állapotban is fáradékonyság, beszívva meg ne is beszéljünk róla :D

-ha nincs füved csak kattogsz, semmihez sincs kedved, Úgy érzed fű nélkül semmit se lehet csinálni, vagy legalább is sokkal unalmasabb mint fűvel. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni , pl egy filmezés, focizás Xboxon, dumálás haverokkal, vásárolni menni a sarki közértbe, stb:) Úgy érzed majd, hogy minden ilyesmi tevékenységhez kell egy cigi...

Hogy rá lehet e szokni?... Simán... Nem is kell hozzá sok idő, hogy ezek a negatív dolgok előjöjjenek, amiket írtam.

Elég egy pár hónapon keresztül szívni napi szinten, és könnyen ez lehet a vége, amiket írtam.

Persze ez a cigi letételével visszafordítható. Természetesen minél tovább szívsz napi szinten,annál nehezebb visszaállni a régi kerékvágásba.

Biztos van az a mennyiség, ami után már annyi agyad se lesz, mint egy gilisztának, de szerintem ez mondjuk 50 év:)

Egy 4-5 éves főiskolás periódust végiglehet simán szívni maradandó károsodás nélkül, csak a sulit nem végzed el .. Ez a véleményem...

Utána ha sikerül leállnod, akkor egy pár hónap alatt eltűnnek ezek a negatív dolgok...

Én is masszívan benne voltam kb 7 évig. Napi szinten 5-10, esetleg 15 cigi nagy átlagban.

kb 4 éve már csak évi 5-10-15 cigi :) Ez azért előrelépés:)

De ettől kevesebbet sose akarok:)

Összességében semmivel nem tartom rosszabbnak, mint az alkoholt.

Mértékkel lehet mind kettőt fogyasztani!

Mérték nélkül is, csak annak valamikor megisszuk a levét...

Ha van kérdés csak bátran...

P & L

2011. márc. 12. 22:18
 20/27 anonim válasza:
Az elöttem szóló kommentjét nyugodtan figyelembe veheted,mert TELJESEN IGAZ DOLGOKAT IR!!! látszik hogy nem az oktato könyvekből szedte ki,hanem tapasztalatbol....hogy honnan tudom? én is benne voltam több mint 10 évig napi szinten.Az elöttem szólóhoz hasonloan azt emelném ki,hogy ovatosan szivogass nap mint nap,mert a tévhittel ellentétben igenis rá lehet szokni!persze nem az első cigi után,de ha hosszú időn keresztül csinálod napi szinten akkor számits rá hogy az elöbb leirt "panaszok" szépen lassan,egyesével jelentkezni fognak!Csak azzal számolj,ha már magadon észreveszed ezeket a problémákat,amiket az elöttem lévő "kolléga" leirt az már régen rossz...legalábbis nekem nem volt egyszerű folyamat a leszokás,kicsivel több mint 2 évig tartott mire le tudtam tenni a napi szivogatást,és ezt vagy annak köszönhetem hogy gyenge akaraterővel rendelkezem(kis idő után feladtam és szivtam ugyanugy nap mint nap) vagy pedig annak hogy elég erős függőséget okoz....de ha az ember megtudja állni hogy rendszertelenül és tényleg csak havonta-hetente füstöl be a haverjaival vagy épp barátnővel lazitásképpen,akkor nyugodt szivvel kijelenthetem hogy az egyik legcsodásabb dolog amivel isten megáldott minket!!! üdv.Tom
2011. márc. 13. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!