Mi volt életed legcikisebb élménye?
Volt több is...
Egyszer, 7 éves koromban, finganom kellett az órán, fingottam is, de túl hangosra sikeredett, és mindenki tudta, hogy én voltam... xD
Meg ott van az az eset is, amikor 9-10 évesen a helyi művelődési házban nagyon kellett h*gyoznom... Sikerült eljutnom a WC-ig, azonban addig-addig bajlódtam a szoknyámmal, hogy bepisiltem. Kétségbeesetten, h*gyos ruhával jöttem ki a fülkéből... Volt ott egy felnőtt nő, és két 14 év körüli lány... A két lány röhögött, a nő meg valahogy nyugtatni próbált, de én arról áradoztam neki, hogy nincsen tiszta bugyim... XD
Ilyen jellegű volt még az is, amikor kiskutyák születtek a lakásunkban, s mikor már nagyobbak voltak, jöttek az egyikért a vevők... A szüleim meg azt mondták, hogy maradjak a szobában(csukott ajtóval). Így is volt, de öt perc múlva "hívott a természet", és idegesen toporogtam az ajtó előtt, arra várva, hogy valaki esetleg kinyitja... A végén már elegem lett, és kerestem a fiókomba valami zacskófélét... Találtam egy irattartó tasakot, és abba pisiltem... Aztán kiderült, hogy lyukas. Gyorsan kerestem egy csomó zsepit, de mindegyik átázott... Végül bejött apám, s amikor megtudta, hogy pontosan mi történt, átkiabált anyámnak a VENDÉGEK FÜLE HALLATÁRA, hogy "bepisilt a gyerek, adj neki ruhát"... xD 7-8 éves voltam. xD
És volt mégegy ilyen "vizelős" esetem, amikor beh*gyoztam tornaórán, 6 évesen... xD
Asszem', ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!