Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Zombi apokalipszis?

Zombi apokalipszis?

Figyelt kérdés

Ha esetleg lenne egy zombi apokalipszis akkor te...

- kit választanál a csapatodba (jöhet énekes, filmes/animés/animációs karakter)

- milyen fegyvert választanál

- milyen járművet választanál

- milyen egyéb dolgokat vinnél magaddal?

2014. dec. 13. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Juan a Zombivadász,Én őt vinném!!!!!!!!!!

[link]

2014. dec. 14. 09:50
 12/20 anonim ***** válasza:
#9 ha a zombik agyat esznek, Győzike nem túl jó választás xD
2014. dec. 14. 10:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek elképesztő ötletei vannak. Nem is sejtettem, hogy így lenyűgöztök majd. Ilyen túlélő dolgokkal teljesen biztos, hogy az emberiség megmenekül. Én személy szerint a One Directiont vinném magammal meg Gasai Yunot. A páwák lenyomnak egy fél órás koncertet és minden zombi elpusztul, Yuno meg nyugodtan irthat közben, ahogy én is átgázolok a zombikon egy chopper motorral, közben persze használom apám jó régi háborús fegyverét.
2014. dec. 14. 14:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Jármű: Fury-ból (Harag) az M4 Sherman tank járműnek megtenné, úgy is legyőzhetetlen :D

Akiket magammal vinnék: csajok: Akame (Akame ga Kill) Gasai Yuno, Busujima Saeko (H.O.T.D), Tojo Koneko (DxD) hagy aprítsanak :D, Jada Stevens és Alexis Texas őket dugni am az előzőekt is ezért XD :DD

srácok: Tony Jaa (ong-bak)- edzenénk együtt , Hei (Darker than Black, ha nincs áram majd ő feltölti a telómat :D),

Kaja: HP kb. 10 l, 20 karton arany Barlboro + pár pattintós (cigi), de am megszállnánk egy Tescot + egy dohányboltot, úgy hogy nincs gond :DDDD

fegyver: pár tucat RPG, pár nagyon spéci katana *_*, néhány AK47-es és pár gránát

egyébb dolog: a telóm + a headset,

hmm ennyi lenne :DDD, prva jó lenne am :D

2014. dec. 14. 19:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Az összes akciófilmben szereplő színészt

Gránát, gepfegyver, kecske

Egy olyan kisbuszt amilyenek a hippiknek vannak

Betét :D amúgy csillámláma

2014. dec. 14. 21:59
 16/20 szörny legenda ***** válasza:

son goku,darth vödör,chuck norris

fénykard

csillagromboló és itt 100%hogy van étel

nem is kell más

2014. dec. 14. 22:11
 17/20 anonim válasza:

Apokalipszisről lévén szó idővel kimerül a benzin elfogyhat a lőszer ráadásul nehéz is cipelni.

Zombikról mit kell tudni? Fejsérülés végez velük, vonzza őket a zaj, és a fény, és kiba. k. sokan vannak!

Kit vinnék? Bárkit aki életképesnek tűnik!

Jármű: ló. Bárhol legelészik, csendes, nincsen alkatrész és benzin igénye.

Vékony testpáncélt csinálnék autó gumi szőnyegből. (könnyű, vékony, és harapás biztos) Fegyverek: hangtompítós .22-es. Csendes, pontos, kis kaliber elég a koponyához, és sok lőszert tudok vinni! Vészhelyzetben jól jön + 2db machete! Könnyű, csendes, nincsen lőszer igény, bárhol megélezhető, és ha bajba kerülsz 1000x jobban használható bármilyen lőfegyvernél.

Plusz számítani kell arra, hogy gyakorlatilag az egész életedet a hátadon fogod cipelni egy zsákban! A lovat sem szabad túlterhelni, mert hamar elfárad. Mindent meg kell gondolni, hogy plusz teher mi legyen, mennyire hasznos. Semmit nem érek ha jön 1000 zombi, és ak-m van 4 kiló értékben, plusz 6-8 kiló lőszert azért cipeljek, hogy egy kisebb ostromnál el is lőjem annyian vannak, aztán akkor nézhetek ha üres és nem találok megint lőszert :DDD

2014. dec. 15. 10:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Ha így folytatjuk akkor megalakulnak a legjobb csapatok. Én még beveszem Violettát is. Nála úgyis mindig van kúbász, szóval lesz mit enni is, meg a hónalj szaga, illetve a hangja.
2014. dec. 15. 13:36
 19/20 anonim válasza:

1. Will smith (Legenda vagyok) a High school of the dead összes szereplőjét, és Isseit (DxD) így talán lenne esélyünk túlélni.

2. Kardot (valami nagyot) meg egy kissebb pisztolyt.

3. Terepjárót

4. A kutyáimat, telefonomat és a hozzá tartozó dolgokat, kaját, aztán öngyujtót hogy a zombik közé dobjam, aztán még a víz se ártana

2020. ápr. 19. 21:25
 20/20 anonim válasza:

Előző vagyok! Járműnek számít a tank akkor inkább azt vinném.

A csapatba plusz tag (death Notebol) L és Light a halálistenek is jöhetnek

2020. ápr. 19. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!