Zombi apokalipszis?
Ha esetleg lenne egy zombi apokalipszis akkor te...
- kit választanál a csapatodba (jöhet énekes, filmes/animés/animációs karakter)
- milyen fegyvert választanál
- milyen járművet választanál
- milyen egyéb dolgokat vinnél magaddal?
Én őt választanám a csapatba: [link]
Fegyver: hiperszónikus uborka
Jármű: teve vagy kecske
Egyéb dolgok: Zombi távoltartó spray, egy fél pár zokni (ha eltűnne a másik), wc papír, úszószemüveg (sosem tudhatod, hogy mikor fog jól jönni).
Én a csapatomba... Bear gryllst választanám,
Valamilyen gépfegyvert, és egy kést
Harcikocsi
Ennivaló, víz, benzin, benzinnel működő áramgenerátor, számítógép hogy ne unatkozzak :D
Chuck Norrist, Uchia Itachit és az Érmelléki kuglófembert!...
...és túléltük!
Egy srác/csaj, aki az x-faktor legelső válogatókörében kiesett.
Holy grenade-et a Worms Armageddon-ból.
Egy rózsaszínű kis biciklit oldalkerekekkel és kis Rolling Death zászlóval a hátulján.
Egyebet nem tudok, kérem, kapcsolja ki.
Code Geass-bol Lelouch-t, Naruto Shipuuden-bol Narutot, Shikamarut es Kakashit, es Death Note-bol L-t
Fegyvernek a Psycho-Pass-bol az Eliminatort, Mirai Nikkis Telefont, hogy tudjam mi lesz a jovom
Jarmunek a Steins:Gates-es idogepet, es HOTD-s terepjarot...
Egyeb dolognak pedig Death Note-os konyvet..
a terv a kovetkezo: Naruto es Kakashi megvedenek a zombiktol, kozben besegitek nekik az eliminatorral. Lelouch, Shikamaru es L addig minden energiajukat arra szentelik hogy megtudjak kik allnak a zombi apokalipszis mogott, biztos hogy ra fognak jonni.. ezert a mirai nikki-s telefonban meg tudom nezni a jovomet, es azt is hogy majd rajonnek hogy ki tette. Szoval a Steins:Gates idogeppel visszamegyek a multba meg mielott az apokalipszis bekovetkezett es mar csak be kell irnom a nevet a Death Note-os konyvbe. Zombi apokalipszis sikeresen megakadalyozva! EPIC WIN!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!