Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Szerintetek Richard Dawkins pokolra kerül?

"Nos elolvastam..Tudós léttére hogy lehet valaki ilyen buta?Ez nem gonoszság,hanem butaság..Sajnálom szegényt,Istent érzékelni tudjuk csak,benne nincs meg ez az "érzékszerv" mint ahogy az ateisták többségében sincs..de ezért ők nem hibásak,sőtt az a dolguk,hogy megtévesszék az embereket,Isten próbára tesz így minket,ahogy a bibliával is,de semmi gond,minden a maga rendjén folyik,szerintem butaság miatt nem megy semmiféle pokolba,hanem (az én hitem szerint) visszajön ide,és azzal szembesül,hogy vallásos létében folyton kritizálják majd az ateisták..tehát megkapja a cselekedetei után járó következményt..mindenki a saját hibájából tanul.Majd akkor meglátja milyen,ha a szeretett Istenét szidni fogják következő életében..Ha pedig a katólikusok szempontjából nézem,akkor sem jut pokolra,mert Isten jószívű,és az ilyen buta emberek nem tehetnek a buta tetteikről,pl a betegelméjűek:"boldogok a lelkiszegének,"

Mert az ők megítélésük elnézőbb isten előtt,mert nem tudják átgondolni a dolgokat,főként ösztönösen cselekednek,ami nem az ők hibájuk,mert betegek..így születtek..Ha valaki butaságot csinál ami a saját meggyőződése szerint tökéletes dolog,az nem tehet róla,majd rájön,és megbánja,ha máshol nem de a túlvilágon biztos!!"

2010. jan. 31. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz...
2010. jan. 31. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Pedig nagyon vicces.:)

Elképzelem, milyen bamba képet vághatott ennek a "szent igazságnak" a leírása közben.:)

2010. jan. 31. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok:)

Már csak az a kérdés, hogy honnan ilyen tájékozott ebben a témában? :)))

csak nem égi szózatot hall? Igaz, azt írja, hogy érzékeli Istent...

2010. jan. 31. 14:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mi is tudnánk ezeket, ha a tévedhetetlen isten nem felejtette volna belénk rakni azt az érzékszervet...
2010. jan. 31. 15:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Vagy már értem!

Tudatosan kihagyta belőlünk, hogy próbára tegyük azokat, akikbe belerakta.:)

2010. jan. 31. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!