Hogy tetszik ez a 2 név Székláb vagy Karnis? Szeretném, ha gyermekem különleges nevet viselne.
Figyelt kérdés
XD2010. jan. 30. 18:20
3/10 anonim válasza:
Bazzeg, nekem valamelyik rokonaimat tényleg Karnisnak hívják... oké, hogy csak vezetéknevük, de emiatt szétröhögtem magam a kérdésen. X'DD
Szóval egyértelmű szimpátiából szavazok a Karnisra, le a Széklábbal! >D
4/10 anonim válasza:
Szerintem legyen Jóska vagy Pityu:D
5/10 anonim válasza:
szerintem legyen gennyes tus vagy redvás szendvics :D
7/10 anonim válasza:
tudod, ilyenkor jön az, hogy:
Háááát jobb, mint a Dzsesszika meg a Hozéarmandó....
Nekem kimondottan tetszik, hogy ősi, magyar neveket választottál, ne aggódj, ha a gyermeked iskolába kerül, nem fognak minden 3. gyerkőcöt így hívni:))))))
8/10 anonim válasza:
Nem fogják úgy hívni minden 3. gyereket az biztos, de ha te gyerekednek az lesz a neve, hogy Székláb, vagy Karnis,biztos kiröhögik az iskolában, meg csúfolják.
10/10 anonim válasza:
csodálatos mind a kettő:D szurkolok neked hogy ikreid legyenek és mind a kettőt fel tudd használni, ne kelljen választanod:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!