Be merted írni a népszámlálásban a különleges vallásod/etnikumodat (Reptilián)?
Én indiánt fogok beírni, tíz éve erre a pillanatra várok.. :D
És ha találok megjegyzés rovatot, akkor beírom hogy nem is léteznek reptoidok. :P
Te nem reptilián vagy hanem hülye.
Az internetes verzióban nem tudsz ilyen kitalált maszlagokat beadni, mert csak azt fogadja el, amit hivbatalosan is (el)ismernek.
Ha beírod, hogy reptilián kis gondolkodás után a rendszer kitörli.
Ja igen, most jut eszembe, hogy papíron töltöttem ki és oda írtam, hogy Reptilián, de sokan neten töltötték ki a kérdőívet, de ők nem is Reptiliánok.
Kár ráerőltetni magatokat másokra, itt sok Reptilián van, mint pl Reptoid ezredesek, Reptoid stb és 404 is Reptoid, már keresztezték egymást a barátaival, mit gondoltok minek ment ki idegenbe :P Ő is bátran kitőltheti a papíron, hogy Reptoid Kriarx.
Egyébként mi irányítjuk a bolygót, így jobb ha megválogatjátok a szavatokat.
LoL
Ezen a rovaton egyre jobbakat tudok röhögni :D
A tömör és mégis mindent kifejező válaszom: -.- (bár tudom hogy páran nem szeretik ezt jelet)
Amúgy nem biztos hogy a népszámlálást el kéne viccelni... én gondolkoztam a Jedi beírásán de utána gondoltam csak legyek már normális ember egy pár percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!